Drozd napisał(a):

Wiadomo że Forbes i Medwed nie nadawali się do gry od Podbeskidzia, wiadomo że Kuba powinien grać dłużej moim zdaniem połówki, nie grał. Ale czy to jest powód żeby robić taką aferę ? Nie ma Plewki który trzymał środek Za kogo miał wejść Kuba? Za Savica, który co mecz najwięcej biega? Za Żukowa? Z Starzynskiego?
Co to za pieprzenie że trener Kubę upokorzył? Bo go w derbach i z Legią nie wpuscił? To niech sobie Kuba zostanie dodatkowo grającym trenerem, będzie się wpuszczał ile będzie chciał.
Jeżeli kolejnym argumentem za wywaleniem Hyball jest to że Kuby nie wpuszcza to z tragedii przez komedię dochodzimy do farsy...
Kuba już jest prawie na emeryturze, każde mocniejsze wejście, szybszy start to duże ryzyko urazu mięśniowego ile jeszcze pogra? Rok? I trener ma na takim zawodniku budować przyszłość? Może właśnie dlatego nie grał tyle ile powinien...
Nawałka w kadrze zrobił to czego nie potrafił zrobić nikt przed nim i jak się okazuje nikt po nim. Wzbudził w polskich piłkarzach poczucie własnej wartości i wiarę we własne możliwości. To dało wynik. A hipoteza że inny zrobiłby medal to już szczyt absurdu. Gdyby Kuba strzelił karnego jak piłkarz a nie naśladował Lewandowskiego to może byłby medal.
To teraz nasi kadrowicze nie są w formie? Za Brzeczka od dwóch lat wszyscy dołują? O biedny Jurek takie złośliwe te piłkarze...
|
Rozumiem że jesteś insiderem i wiesz o co tak naprawdę poszło? Ja nie wie. Dlatego nie pisze o tym bo napewno nie o to że hyballa nie lubi Kmiecika.
I co z tego że savic dużo biega? Kuba mniej biega( bo mniej gra) a robi liczby. A to za Medveda nie mógł wejść? Poza tym czy wczoraj nie mógł zagrać Starzyński za Medveda a na wachadlo Szot? Myślisz że było by gorzej jak w przypadku najgorszego na boisku od kilku mspotkan slowenca który i tak wypierdala za tydzień z tego klubu? Po co mamy grać kimś takim?
Nic nie napisałem o upokorzeniu Kuby więc nie wciskaj w moje posty takich tekstów.