Arkadiusz.Czerepach napisał(a):

LUCJUSZ
ja tam lubie twoje posty , bo chociaz nie jesteś najinteligentniejszy co prawda , to jednak nie całkiem debil, a duże ce..... cie zaangażowanie emocjonalne
myśle że wywodzisz sie nie z zaciągu nie jak wielu studentów, korposzczurów itp którzy zainteresowali sie modną Wisła Cupiała , lecz jeszcze z tzw szalikowców, kto wie może na wyjezdzie byłeś ? co prawda nie z bandą ale zawsze
tak wieć mimo wszystko pisz dalej i pozwól pisać innym 
ps drwiny z Kuby sa nieco niesmaczne zwłaszcza w sytuacji w której jednak zrobił to co zrobił, ale jednak między wierszami coś tam czasem przemycałem , widać zbyt subtelnie jak na Cb
|
Co do najinteligentniejszy i debila, wstawie tylko to bo nawet nie chce mi się odnosić do tego bełkotu, w każdym poście sam orasz siebie mądralo:
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):

|
z tymże kwas na linii Hyballa - Trio , dla mnie jednoznacznie jest niestety kompromitacją trio ( a głównie Kuby , przy założeniu że to on z tego trio najbardziej do tego kwasu sie przyłożył )
|
Prymitywne wycieczki personalne o wyjazdach

Korposzczurki

Dobre, nawet jakiś bełkot o szalikowcach - nic z tych rzeczy rudy dziamdziaku.
heh do takiego dziamdziaka pasuje tylko: "Krytyk i eunuch z jednej są parafii Obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Kompromitacja Kuby :/ Hyballa ekspertem i ty coś o inteligencji śmiesz wspominać?
EDIT: Jak dalej nic nie kumasz to podpowiem ci: to nie Ogryzek zwalnia Hyballę.