Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2021, 12:27
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
LUCJUSZ

ja tam lubie twoje posty , bo chociaz nie jesteś najinteligentniejszy co prawda , to jednak nie całkiem debil, a duże ce..... cie zaangażowanie emocjonalne

myśle że wywodzisz sie nie z zaciągu nie jak wielu studentów, korposzczurów itp którzy zainteresowali sie modną Wisła Cupiała , lecz jeszcze z tzw szalikowców, kto wie może na wyjezdzie byłeś ? co prawda nie z bandą ale zawsze

tak wieć mimo wszystko pisz dalej i pozwól pisać innym

ps drwiny z Kuby sa nieco niesmaczne zwłaszcza w sytuacji w której jednak zrobił to co zrobił, ale jednak między wierszami coś tam czasem przemycałem , widać zbyt subtelnie jak na Cb

Co do najinteligentniejszy i debila, wstawie tylko to bo nawet nie chce mi się odnosić do tego bełkotu, w każdym poście sam orasz siebie mądralo:

Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
z tymże kwas na linii Hyballa - Trio , dla mnie jednoznacznie jest niestety kompromitacją trio ( a głównie Kuby , przy założeniu że to on z tego trio najbardziej do tego kwasu sie przyłożył )
Prymitywne wycieczki personalne o wyjazdach Korposzczurki Dobre, nawet jakiś bełkot o szalikowcach - nic z tych rzeczy rudy dziamdziaku.

heh do takiego dziamdziaka pasuje tylko: "Krytyk i eunuch z jednej są parafii Obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Kompromitacja Kuby :/ Hyballa ekspertem i ty coś o inteligencji śmiesz wspominać?

EDIT: Jak dalej nic nie kumasz to podpowiem ci: to nie Ogryzek zwalnia Hyballę.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 07.05.2021 o godz. 13:01.

Odpowiedz cytując