Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.01.2021, 20:07
Gunner1906 napisał(a):Wyświetl post
bardzo dobry ruch z tym Sobolem. Nie spodziewałem się że możemy wyrwać młodego grajka z Lecha który w tym sezonie kilka razy juz wszedł z ławki i nieźle wyglądał.

Klemenza bardzo lubiłem, miał gość serducho, no ale suma sumarum miał sporo średnich meczów, żeby nie napisać słabych i chyba po prostu pewnego poziomu nie przeskoczy.

BTW

Ogryzek parówo jak możesz do kogokolwiek mieć pretensje o obrażanie naszych pilkarzy czy pracowników? Zapomniałeś już jakich inwektywow używałeś w kierunku Stolarczyka? Hipokryzja level hard. Jesteś lepszy niż Najman.

Oczywiście pisanie o Urydze w ten sposób mega słabe i żałosne..
Bakłażanie - czym innym jest napisać anal o piłkarzu a czym innym że jest partaczem, drewnem itd. Nie widzisz różnicy? Twój problem. Nie pisałem ćwoku o Stolarczyku że lubiał seks analny itd, więc spadaj z tymi swoimi płaczami.

btw
Ciągle cię trzyma? Twój problem
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując