Wyświetl pojedynczy post
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2020, 19:17
Harcownik napisał(a):Wyświetl post
A umiesz rozmawiać bez głupiego atakowania dla samej zasady?

W tym momencie nie dyskutujesz ze mną tylko dyskutujesz z faktami. Chuca ma lepsze liczy. I to jest fakt.Jeśli nie zagra już w Wiśle, a Savic zagra wszystko do końca sezonu, pewnie on będzie miał lepsze liczby. Czego mu życzę. Na razie ma gorsze.

Jeśli ktoś tam zagląda w statystyki, to pokażcie mi statystyki odbiorów. Bo wczoraj bramek i asyst nie notował. Mówicie biegał, pressował. To ile odebrał piłek? Jak wyglądały te wspomniane dryblingi, podobno miał najwięcej skutecznych? Czyli ile i jak to wyglądało na tle reszty drużyny, ile stworzył sytuacji w szesnastce, dryblingiem, balansem ciała, szybkością, ile miał dobrych wrzutek, podań?

Może coś mi umknęło, nie siedziałem z notesem przy nagrywarce i nie cofałem sobie specjalnie jego akcji, żeby wychwycić wszystkie te smaczki i niuanse w grze naszego "jugola". Na razie nie powala mnie jego gra i tyle, życzę mu, sobie, i wam wszystkim żeby to się zmieniło, najlepiej przez konkretne, twarde dane w postaci bramek i asyst.
No sorry ale takie fakty to Ty powinieneś przedstawić na poparcie swojej tezy, a nie domagać się abyśmy tobie udowadniali ze się mylisz skoro noe chcesz wierzyć na słowo. Wiec ten teges do dzieła
Odpowiedz cytując