Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2020, 22:20
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Chciałem to wkleić do nibylandi bo to szerszy temat niż kwestia trenera(szczególnie byłego)
Bardzo dobry, ważny, potrzebny tekst, nawet jak ktoś ma inne zdanie warto się z tym zapoznać
Naprawdę autorowi nie można zarzucić ani niewiedzy ani niekompetencji ani tym bardziej niechęci do Wisly
Hmmm... czyli Błaszczykowski jest zły, popełnił błąd jak wielu tutaj psiało zatrudniając Skowronka (nie chodzi o przedłuzenie niby z autmatu), popełnił błąd mimo, że trener zadanie utrzymania nas w lidze wykonał :]

Nie ma klubu, który jest idealny czysty, bez mikro skaz. Nie popełnia błędów ten kto nic nie robi.

Wielu mam wrażenie, że zapomniało, iż jesteśmy w dużo większej d..pie finansowej niż byliśmy w styczniu. Zachowujecie się jakby nie było covida... przecież mówione było, że klub bardzo mocno to odczuwa i jesteśmy znów dalej niż bliżej :/ Nie będzie transferów nie bedzie trenera drogiego.

krysztal napisał(a):Wyświetl post
Rozpłacz się.
Muszę poprosić chyba Czerepacha żeby przetłumaczył...
To nie proś o nic Czerepucha bo znów zacznie z rękawa strzelać argumenty ZA D. Marcem :] Niech lepiej się przyłoży do tematów meczowych, popatrzy jak robił to poprzednik, a nie wypisuje tutaj głupoty jak dziecko 10cio letnie :]

R33 napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie to też dziwne bo chyba szukamy trenera na dłużej i o takie rzeczy by się rozbiło jak kwestia 1-dnego miesiąca rozpoczęcia pracy? Nie wierzę, żeby ktoś miał pretensje do nowego trenera o słabe wyniki meczów w tym roku.
Dla mnie dziwne, jest, że dopiero od wczoraj szukamy takiego trenera, czy nawet tydzień temu, a nie minimum 5 kolejek temu choćby awaryjnie... Sądziłem że dziękując Skowronkowi już mamy jakiegoś kandydata.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 30.11.2020 o godz. 22:26.

Odpowiedz cytując