bridgeburner napisał(a):

Chciałem to wkleić do nibylandi bo to szerszy temat niż kwestia trenera(szczególnie byłego)
Bardzo dobry, ważny, potrzebny tekst, nawet jak ktoś ma inne zdanie warto się z tym zapoznać
Naprawdę autorowi nie można zarzucić ani niewiedzy ani niekompetencji ani tym bardziej niechęci do Wisly
|
Hmmm... czyli Błaszczykowski jest zły, popełnił błąd jak wielu tutaj psiało zatrudniając Skowronka (nie chodzi o przedłuzenie niby z autmatu), popełnił błąd mimo, że trener zadanie utrzymania nas w lidze wykonał :]
Nie ma klubu, który jest idealny czysty, bez mikro skaz. Nie popełnia błędów ten kto nic nie robi.
Wielu mam wrażenie, że zapomniało, iż jesteśmy w dużo większej d..pie finansowej niż byliśmy w styczniu. Zachowujecie się jakby nie było covida... przecież mówione było, że klub bardzo mocno to odczuwa i jesteśmy znów dalej niż bliżej :/ Nie będzie transferów nie bedzie trenera drogiego.
krysztal napisał(a):

Rozpłacz się.
Muszę poprosić chyba Czerepacha żeby przetłumaczył...
|
To nie proś o nic Czerepucha bo znów zacznie z rękawa strzelać argumenty ZA D. Marcem :] Niech lepiej się przyłoży do tematów meczowych, popatrzy jak robił to poprzednik, a nie wypisuje tutaj głupoty jak dziecko 10cio letnie :]
R33 napisał(a):

|
Dla mnie to też dziwne bo chyba szukamy trenera na dłużej i o takie rzeczy by się rozbiło jak kwestia 1-dnego miesiąca rozpoczęcia pracy? Nie wierzę, żeby ktoś miał pretensje do nowego trenera o słabe wyniki meczów w tym roku.
|
Dla mnie dziwne, jest, że dopiero od wczoraj szukamy takiego trenera, czy nawet tydzień temu, a nie minimum 5 kolejek temu choćby awaryjnie... Sądziłem że dziękując Skowronkowi już mamy jakiegoś kandydata.