Toeju napisał(a):

|
Forumowicze w formie, jazda po piłkarzu przed jego podpisaniem.
|
Pytanie czy lepiej się miło zaskoczyć, czy niemiłosiernie rozczarować? Ja wolę to pierwsze. Tym bardziej, że już po transferze widac lekkie przesłanki, że może będzie lepszy od Fredriksenów czy Branców czy innych Barrettów, którzy trafiali do nas w erze prosperity a oczy krwawiły patrząc na ich gre.
Po Polsku raczej czytać nie umie, więc nie sądzę, że opinie z tego forum wpłyną na jego psychikę.
Toeju napisał(a):

Błąd. Można krytykować jak zobaczymy gościa na boisku. Teraz swoją wiedzę opieramy na opinii 3 graczy.
Naprawdę myślicie, że Mehremovicia wzięliśmy z maszyny losującej? Nie bez powodu Adi tu trafił, ktoś go chciał. Może nie był 1,2,3 wyborem, ale na liście życzeń trenera/zarządu się znalazł.
Chcecie mieć graczy z pięknym CV. Takich piłkarzy do polskiej ligi nie da się sprowadzić, niestety jesteśmy ligą paździerzową. A w dodatku borykamy się z dużymi długami. Krok po kroku.
Jedynie o co mam żal do klubu, to spadek ilości Polaków w szatni.
|
Myślę, że na tej liście znalazł się prościej niż Ci się wydaje.
Oglądany raczej nie był zbyt często (ostatni mecz 9 miesięcy temu). Natomiast przypadkowo ma tego samego menagera co Beqiraj. Biorąc pod uwagę że menagerów piłkarskich jest w europie kilkanaście tysięcy to niezwykły zbieg okoliczności, prawda?