Wyświetl pojedynczy post
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2020, 07:44
czaro napisał(a):Wyświetl post
Skład mamy, jaki mamy. Potrzeba rzemieślnika, który to poskłada, żeby się jakoś trzymało środka tabeli, a nie wirtuoza orkiestry bez instrumentów w typie Stawowego.

Nie skreślam Skowronka, bo pracuje krótko i w trudnych warunkach, ale on zaczął od udziwnień, kiedy trzeba najprostszymi środkami walczyć o utrzymanie.
błąd popełniasz, teraz nie mamy zaczynania , Skowronek zaczął w listopadzie , szybko poskładał drużyne po największym dołku w historii klubu (komu jak komu ale tobie nie musze przypominać rundy jesiennej), dobrze przygotował drużynę do wiosny (a może nawet świetnie, wystarczy sprawdzić tabelę za rok 2020 do lockdownu)

już samo to , dla mnie jest absolutnie wystarczającym powodem do gigantycznego kredytu zaufania

później przyszła kwarantanna , i wszystko jebło , ale krytykować trenera za jej efekty to tak jakby krytykować Andrzeja Dude , Morawieckiego , Merkel , Johnsona itp

to jest niespotykana sytuacja w nowożytnej historiii świata i nie mamy prawa wyciągać za nią wobec nikogo konsekwencji

zresztą przypomniałem sobie teraz Twojego posta z początku marca w którym padły następujące słowa "nie doroślimy mentalnie jako społeczeństwo do tej epidemii"

dla mnie jedyną sytuacją w której można zmienić trenera to taka w której "straci szatnie" - wtedy faktycznie nie ma sensu tego ciągnąć

a liczenie na to że przyjdzie kolejny wynalazek i nagle sprawi żeby ci sami piłkarze (emeryci + parodyści + osoby którym kończy sie kontrakt za tydzień i myślami sa gdzie indziej + Buksa) zaczną golić każdego , to sorry , ale raczej pasuje do brylanta , a nie takich tuz forumowych jak Ty, czy Framat
Odpowiedz cytując