Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2020, 13:57
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
@Dariook

Moglbys juz przestac jechac na emocjach, rozumiem ze okopales sie po stronie TS pare lat temu i tak tkwisz, jednak z perspektywy czasu powinno byc ci choc troche glupio po tych wszystkich momentach w ktorych stales murem za TSem.

Zrozum ze zwykly kibic chce odrebnosci SA od TS, przejrzystosci i zaufania do wladz ktore to beda ciagnac.

Nie wiem, moze przemawia przez Ciebie zwykla zawisc ze pilka ma potencjal i moze sobie lepiej poradzic niz szachisci ktorzy dla Ciebie sa rownie wazni.

Tak jak ktos wspomnial i czy tego chcesz czy nie 90% (lub wiecej) to pilka, wszystkim innym TS moze sobie rzadzic a Wislocki majac czas moze ogarnie inne sekcje podobnie jak akademie ?
Sam nie masz zaufania do swoich?

SA bez TS sobie poradzi, pytanie jak poradzi sobie TS bez SA?

Na szczescie ludzie juz sie nie dadza kolejny raz omamic kumatym z TS (jak chocby z Bednarzem czy Marzenka) i w tym pokladam najwieksza nadzieje na lepsze jutro, glosy jak Twoj znikna mam nadzieje juz w niedalekiej przyszlosci.
Na jakich emocjach ? Przeciez ty masz w dupie TS to czym sie obruszasz?

Tak, jestem bardzo zawistny i dlatego co miesiac wplacam 100zl na Socios, ktore to piniazki sa glownym sponsorem SA. ....a pluje trzy razy zanim wysle.

Tak, znikne ja i inni ku twojej radosci. Bo ty ....a jestes normalny kibic, bo ty jestes w 90% ktorzy maja racje.
Heh ludzie nie dadza sie omamic? Ci sami co Wisle oddali krolowi krzeselek po artykule Migi aVanne witali jak zbawiciela ? Bez jaj
Ostatnio edytowane przez Dariook : 14.01.2020 o godz. 14:00.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując