Konrad. napisał(a):

Przecież ja nie o tym.
Pisałeś, że na razie możemy być spokojni bo szarakany nie będą w najbliższym czasie próbować odbić klubu. Niestety powyższe świadczy o tym, że nie mają zamiaru się wycofać.
|
Ale jak 'odbić klub'?Kim?dziewczynami?...No nie bądź śmieszny. Chyba masz jakąś wiedzę kto(z imienia, nazwiska, bądź z ksywy), albo Szymcio ma taką wiedzę, więc podzielcie się nią.
Nosz k.urwa. Jak dla mnie pisanie o Szarksach , którzy są w głębokiej dupie a nawet jeśli im się uda z niej wyjść, w kontekście że 'nie mają się zamiaru wycofać....Kto? Z czego?'.
Szarki, przy najlepszym dla nich wariancie , jak już ogarną kto sypie, kto jeszcze będzie, kto wyjdzie z pierdla to do Wisły(w sensie próby decydowania o czymkolwiek), nie zbliżą się.Moim zdaniem NIGDY. To se ne vrati i dobrze.
Trybuny? ok ale czy TS czy S.A - daj spokój. Skończmy już straszyć Szarksami, to forum czytają różni ludzie i po cholerę mieszać w to ekipę która najpierw zaorała swoich kibiców a potem zaorała tak klub jak i siebie(chodzi mi tu o powiedzmy ostatnie 5,6 lat).
Zawsze znajdzie się jakaś 'czarna owca', myślę tu o TS ale skończmy pisać o jakiejkolwiek władzy Szarksów. Jedyna ich realna władza to chyba w pierdlu teraz, choć i pewnie nie do końca bo sami są skonfliktowani. Na mieście już tak różowo nie jest bo potracili je w dużej mierze i jeśli to tu będą je chcieli odzyskać a nie do ....y nędzy w decydowaniu o przyszłości klubu.
TS i SA (niestety w wywiadach), dość konkretnie wyartykułowały swoje wizje i jakoś nie widzę tam problemu wpływu WSH.