bridgeburner napisał(a):

Jak kadra jest taka słaba to powinniśmy grać defensywnie i liczyc na stałe fragmenty
A u nas wszystko wrzuca Sadlok i wszystkie piłki idą w krzaki albo na pierwszego obrońcę i tak od początku sezonu
Jedyna bramkę zdobyliśmy po nielicznym rogu wykonywanym przez Vukana
Sorry ale dla mnie Stolar jedzie na opinii z pierwszej swojej rundy, w bardzo trudnych warunkach ok, trzeba mu to oddać ale rundy która skończyliśmy na zaledwie 10 miejscu mając w składzie Ondraska, Kostala, Kolara, Imaza, Korta, Halilovica, Arsenica
Potem już było tylko gorzej
Balaniuka się Stolar pozbył bo liczył że Brożek cały sezon rozegra? Czy, że Drzazga nauczy się nagle grać jako 9?
|
Ech, a ja myślę, że trzeba mieć pamięć muszki owocówki, żeby nie skojarzyć, że tych piłkarzy w dużej mierze Stolarczyk właśnie zbudował od zera, bo na starcie zeszłego sezonu czytając te nazwiska większość załamywała ręce, poniekąd słusznie obawiając się o utrzymanie w lidze.
Na starcie każdej rundy (z nie najgorszym skutkiem) chłop stara się klecić z tego co dostaje jako tako działającą całość, przy okazji grając jednak w większości piłkę, którą chce się oglądać, a nie bułę, jaka gra 3/4 tej buraczanej ligi i dalej źle..
Ludzie, mamy obronę z której wypada ktoś taki jak Niepsuj i zaczyna się dramat, czy wam to naprawdę nie daje do myślenia? Gramy przecież w większości piłkarzami odpalonymi z innych drużyn i emerytami (z całym szacunkiem dla nich)!
Ja wiem, przerżnęliśmy derby i gra ostatnio nie wygląda różowo, ale bez przesady po prostu..
Wierzę głęboko w Maćka, że wyciągnie wnioski i się spokojnie utrzymamy, a może nawet zawalczymy o ósemkę, bo wymaganie od niego w tej sytuacji więcej to czyste wariactwo.