Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2019, 14:44
iamironman napisał(a):Wyświetl post
Brawo Jaroo1!!! widać są jeszcze myślący ludzie na tym świecie.

A ludzie komentujący negatywnie? świadczy tylko o poziomie intelektualnym porównywanie utraty wolności obywatelskich do postępu w dziedzinie technologii....radzę się obudzić i zacząć myśleć. Tvn, onet itp. to kiepski pomysł na budowanie światopoglądu. No i warto przeżyć trochę więcej wiosen niż 15 do 20 zanim się zacznie wypowiadać na temat swobód itp.... Ciekaw jestem jakbyście śpiewali robaczki jakby taki pedał was w d....upe dojechał. ....o przepraszam gej ;-)
To jest tak głupi post, że nawet nie zasługiwałby na śmiech, gdyby nie fakt, że takich głupców jest więcej.

Rozumiem, że race mogą się niektórym podobać i nie wyobrażają sobie meczu piłkarskiego, który byłby przez cały czas widoczny. Imponują im błyski, ognie, światełka, a jeśli dołożyć do tego okrzyki i zaśpiewy, czują się częścią czegoś większego. Ich życie wreszcie ma sens i jakąś wartość. Rozumiem to i nawet jestem skłonny przyznać, że wiele opraw jest naprawdę estetycznych. Jestem za swobodnym dopingiem na stadionach i myślę, że race powinny być dozwolone w wydzielonych i zabezpieczonych częściach trybun. Chociaż nie ukrywam, że odnajduję sens życia gdzie indziej.

Nie rozumiem i nie zgadzam się natomiast na prymitywizm i ignorancję podszyte agresją (wasze wypowiedzi) oraz ekonomiczne szkodzenie własnemu (stojącego na krawędzi upadku!) klubu (kary za race). Swoje skojarzenia rządów prawa z Unią Europejską i homoseksualizmem proszę zostawić dla siebie i dla kolegów spod budki z piwem (któryś geniusz tu nawet udowadniał, że picie alkoholu w parku to jest zdrowy sposób życia). Normalni ludzie aspirują do czegoś więcej niż zbydlęcenie.

Proponuję, aby nową Wisłę powiązać z takimi aspiracjami. Normalny, zdrowy klub.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując