PSYCHOLTSW napisał(a):

nie wiem czy oczekiwali, skoro na temat flag nie było chyba wcześniej rozmów w każdym razie, trzeba tę sytuację szybko rozwiązać, bo Derby i mecz z Legią blisko. nie będę ginął za rekina ale nie będę też walczył z UW, bo wiem że robią dobrą robotę. także złoty środek trzeba znaleźć i wyjść z tej ciężkiej sytuacji. tym bardziej, że WSH wcale nie popierała UW, tak jak się to niektórym wydaje... zresztą nie tylko UW miała z nimi pod górkę ale może są tu przedstawiciele WG, WP czy UW, to sami mogą trochę więcej napisać na ten temat, bo może żyję w błędnym przeświadczeniu...
|
Sytuację trzeba rozwiązać to na pewno. Dobrze by było, żeby każdy podszedł do tematu na zasadzie consensusu a nie "ciemnego" obstawania przy swoim. Ja również robotę UW szanuję, mimo że niegdysiejsze oprawy były na poziomie kilka klas wyższym, ale to już całkiem inny temat. Generalnie problem też jest w tym, że środowisko jako ogół nie wie o jakie flagi tak na prawdę chodzi. Gdyby to było powiedziane, to rozmowa byłaby bardziej konkretna a tak to trochę strzelanie śłepakami. Martwią ciągłe podziały, ale tak to jest przy ciągłych zmianach, każdy chce wprowadzać swoje pomysły niekoniecznie adekwatne do sytuacji.