Wyświetl pojedynczy post
stank
Junior Member

Od: 05.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2019, 21:27
ichigo napisał(a):Wyświetl post
Nie chcieli Osucha - Osuch zwinął zabawki. I powiedz mi proszę - gdzie jest teraz ten Zawisza?
Słowo klucz - Hydrobudowa. Popytaj starszych kolegów, bo być może za młody szczurek jesteś.

A gdzie jest po Osuchu? W okręgówce, budując od najniższej klasy B klub, bez płaczu po ekstraklasie internetowych błaznów.

bódyń napisał(a):Wyświetl post
@stanko to sa smieszne pieniadze? Wiec rozumiem Ty z kumplami to lekka reka macie takie na pozyczke.

No chyba nie bo przedtem to pieniadze mogly leciec od klubu a nie do klubu.
Generalnie spadek do IV ligi nie jest zle. Znacznie gorzej , ze nie mozna rekina wywiesic. O to wtedy trzeba sie wkurzyc. To jest problem. IV liga nie .
Nie przeszkadzało Ci, że WSH przez kilka lat pakowało swoje pieniądze w klub? No chyba, że wierzysz, że będąc w podobnej sytuacji finansowej jak parę miesięcy temu, wówczas udało się pocupiałowy burdel ogarnąć za pieniążki od NC+ i z powietrza. Obudziłeś się z ręką w nocniku w grudniu ubiegłego roku?

szorstki napisał(a):Wyświetl post
A powiedz mi, czy ta firma Królewskiego to robi jakieś chipsy czy kondomy ? Bo nie wiem jaki by miał sens robienia sobie reklamy wśród motłochu takiego jak ty czy ja. To firma, która ma klientów z zupełnie innej szufladki, i w tych szufladkach była już znana zanim Jaro pojawił się w Wiśle. I niewykluczone, że spora część potencjalnych klientów patrzy krzywo na medialne działania Królewskiego i raczej na tym potencjalnie traci niż zyskuje.
Ja piszę o pojawieniu się NAZWISKA i NAZWY FIRMY, a nie reklamy bezpośredniej i promocji produktu/usługi. Nie widząc między tym różnicy, nawet nie próbuj podejmować dyskusji w tej sferze bo się najzwyczajniej w świecie kompromitujesz.
Ostatnio edytowane przez stank : 03.03.2019 o godz. 21:36.
Odpowiedz cytując