Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2019, 23:12
TIR_DO_SŁUBIC napisał(a):Wyświetl post
Nie, nie dałoby się. Nie wiem, wciąż, dlaczego brniesz w to...
Nie wiem jak z Tobą rozmawiać - ja muszę się tłumaczyć z wypowiedzianych przeze mnie słów, Ty wystarczy że napiszesz "nie dałoby się"

Jeszcze raz, ostatni - oferta pożyczki (o wiele wyższa od udzielonej przez trójkę obecnych "ratowników") leżała na stole. Uważasz, że piszę nieprawdę, czy może uważasz, że ta pożyczka nie byłaby wystarczająca? Podkreślam, że nie oceniam tego, czy lepiej stałoby się, gdyby oferta o której piszę została przyjęta, czy jednak lepiej było przyjąć ofertę od obecnego trio. Piszę tylko i wyłącznie o innej możliwości, bo taka po prostu była.

krysztal napisał(a):Wyświetl post
Właśnie dlatego do Socios się nie zapisuje,bo są tam takie mądrale jak wieśniak czy serek.I myślę,że nie tylko mnie to odpycha od tego stowarzyszenia
A gdzież ja tu mądralę zgrywam? Akurat w poruszanej kwestii mam jakąś tam wiedzę, to prostuje nieprawdziwe informacje. Naprawdę nie robię tego, by zgrywać - co mi przypisujesz - mądralę...

Inna sprawa - jeśli uzależniasz wstąpienie w szeregi Socios i pomoc Wiśle od tego, czy lubisz jednego czy drugiego członka stowarzyszenia, to jest to delikatnie mówiąc niepoważne. Zachęcam Cię do spojrzenia na to co Socios robi i może zrobić, na tej podstawie buduj swoją opinię o organizacji, a nie na wypowiedziach (prywatnych) jednej czy drugiej osoby, która do tejże organizacji należy.

Na koniec napiszę, że osobiście z większości działań podejmowanych przez obecne władze jestem zadowolony (a po dzisiejszych rozmowach z większym zrozumieniem podchodzę do tematów, które mi się nie podobają), widzę wśród tych osób przynajmniej jedną bardzo konkretną i kompetentną osobę, z którą to wiążę bardzo duże nadzieje.
Odpowiedz cytując