Wyświetl pojedynczy post
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.02.2019, 16:05
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
Ale to jakieś twoje postanowienia jako organizatora, czy jakiś dowcip?
2pkt chcesz zamieszek na meczu?

Reasumując:
Z początku roku byliśmy w dupie, zajebista akcja promocyjna, wsparcie.Mamy pokazać na meczu klasę potencjalnym inwestorom, a wy tu chcecie buczeć w stronę C, kminicie jakieś przedstawienia zrywania flagi, prokurowanie tym samym zamieszek no nic tylko przyklasnąć, wszystkiemu winni będą wiadome Szarksi jeśli się spełnią twoje życzenia
Mój Ty kochany przyjacielu, czy Ty rozumiesz tekst pisany?

No właśnie, mamy pokazać klasę. Dla mnie pokazaniem klasy nie jest to, że flaga organizacji przestępczej, która jebała cały klub i pośrednio mnie również na kasę będzie wisieć dumnie a trybuny udawać będą że nic się nie stało. Co to, pluje nam ktoś w twarz? Niee, przecież to tylko chyba deszcz leje.

Oczywiście że ten kawałek szmaty nie powinien się w ogóle pojawić na stadionie. A jeśli się pojawi to powinien być usunięty, razem z każdym idiotą który będzie chciał go obronić. Czy to naprawdę trzeba tłumaczyć? Nikt nie chce zabijać dopingu, ani atmosfery. Nikt nie chce ograniczania przyśpiewek - ale pewne symbole nie są odpowiednie w momencie, gdy jesteśmy na świeczniku.

Bo właśnie, ciągle jesteśmy w centrum uwagi. Pod wpływem medialności byliśmy nr.1 w kraju. I trzeba wziąć poprawkę na to, zastanów się dlaczego tam się znaleźliśmy. Teraz mamy naprawdę dobry PR - odnowienie, oczyszczenie, ale opinia przeciętnego zjadacza chleba brzmi "bandyty sie ukryły i dalej klub bedo doić". A PDW i flagi organizacji przestępczych (w sumie to takie fajne słowo w tej sytuacji ) tylko dają pożywkę do śmierdzącej medialnej bomby - Wisła Kraków ciągle nie odcięła się od wpływów kiboli. I co, znowu będzie że Stanowski be, TVN to gówno i nikt nie powinien oglądać, a TVPis to już dramat? Niestety, sporo osób ogląda te media, a to może wpłynąć na liczbę zajętych krzesełek na stadionie. Że o inwestorach nie wspomnę

Odpowiedz cytując