Wyświetl pojedynczy post
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2019, 17:57
crux.a napisał(a):Wyświetl post
@regan
Twój ostatni wpis to demagogia. Usiłujesz wmówić czytającym ten wątek, że sprzeciw wobec WSH wynika z niechęci do używania wyzwisk i rzucania mięsem na stadionie. Nie. To sprzeciw wobec zorganizowanej działalności przestępczej, mordowania bojówkarzy Cracovii (kibice sąsiadki bywają żalośni, to fakt, sam mam z nich bekę, ale to ludzie), handlu narkotykami. No i jest to sprzeciw wobec niszczenia Wisły, bo ci ludzie zniszczyli Wisłę. To, w czym teraz uczestniczymy, to jest proces zmartwychwstania, cud.

Oczywiście, głosy uzależniające wejście inwestora od powieszenia lub niepowieszenia jakiejś flagi, to przesada i uproszczenie. Nasze środowisko - mam na myśli prawdziwych kibiców, którzy klub ratują - pokazało swoja ogromną siłę i to musi robić na potencjalnych inwestorach ogromne wrażenie.

Klub sam z bandytyzmem sobie nie poradzi. Potrzebna jest ingerencja państwa. Ja licze na to, że klub zechce państwu pomóc. Z kolei my możemy pomóc w tym klubowi. Na początek jasno powiedzmy sobie, że w SKWK i WSH nie ma dzisiaj ani jednego człowieka o jakiejkolwiek zdolności honorowej. Są to środowiska kompletnie zdemoralizowane i złodziejskie, odpowiedzialne za upadek Wisły, niegodne podania ręki.
Tutaj są ludzie zresztą nie tylko tu, którzy pod przykrywką walki z szarakanami chcą niszczyć cały ruch kibicowski. Ten Valencia najlepiej to oddał i dosyć retorycznie mnie zaszufladkował . klasycznie znane z wojny PoPis czyli Nie jesteś z nami? jesteś z WSH!
Ja również jestem zdania, że WSH powinno wypier.dalać z Wisły ze swoimi biznesami, ale nie można wiązać ich patologicznych postaw z całą otoczką kibicowską na meczach, z tysiącami Wiślackiej braci bo to są bardzo zróżnicowane środowiska, różni ludzie, które w zdecydowanej większości z działalnością WSH nie mają nic wspólnego
Ostatnio edytowane przez regan : 06.02.2019 o godz. 18:00.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując