Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2019, 08:57
Awe napisał(a):Wyświetl post
Królewski właśnie na TT wypisuje, że trzeba podkreślić wielkie zasługi Jadczaka.

Możecie zakłamywać dalej rzeczywistość ale Jadczak i Stanowski to jest para, która uratowała klub ruszając lawinę pomocy
Na logikę, zakłamywać rzeczywistości to mogą tylko CI którzy mieli profity z tego całego procederu, badz uwazają sie za samozwańczych właścicieli klubu. (no albo sa po prostu totalnymi ....a debilami)

master17 napisał(a):Wyświetl post
Połączył, bo przekazał namiary, czy wydzwaniał i mówił "słuchaj Wiśle trzeba pomóc, Pana X już wstępnie namówiłem, a teraz czas na Ciebie" ?

Prawda jest taka, że nawet po reportażu SJ niewiele się zmieniło, a dopiero poleciało wszystko z hukiem jak brakło kasy, a do tego musiało w końcu dojść. Dlatego nie róbcie z nich bohaterów, bo oni działali we własnym interesie.
Działali we własnym interesie to miśki i zielaki, wraz ze swoimi słupkami.
a jaki interes miał w Wiśle Stanowski ? Wytłumacz mi głupkowi (znaznaczam, ze wiem ze znienawidzony tutaj Stanowski to własciciel chyba najbardziej popularnego serwisu sportowego jak i radia. wiem w sumie nie wiem co on miał na Wiśle wygrac?)
Ostatnio edytowane przez szprotson : 04.02.2019 o godz. 09:02.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując