Wyświetl pojedynczy post
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.01.2019, 12:14
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Czego wy sie spodziewacie po starszym czlowieku. ktory jest w TSie prezesem HONOROWYM czyli nie ma w sumie nic do powiedzenia. Co ma/mial zrobic w wieku 90 lat? Isc na wojne z rekinami? Jak sam mowi, on nawet umowy sprzedazy klubu na oczy nie widzial to myslicie, ze mial wglad we wszystkie umowy w SA? Zrobil dokladnie to samo co wy. Nic. Jego przynajmniej moze tlumaczyc w jakims stopniu wiek. Wy mogliście sie zapisać do TSu, zostac jego czlonkami, "przejac" TS od srodka. Gówno zrobiliscie, z jakich powodów, nie wiem. Od razu uprzedze, tez zrobiłem gowno, za pozno sie dowiedziałem jak to wszystko funkcjonowalo, ale jak czytam niektorych to wychodzi na to, ze wiedzieli wszystko od poczatku, nie zrobili nic, a teraz maja pretensje do starszego czlowieka... Wyluzujcie, przestancie sie skupiac na tym co bylo bo od tego teraz jest prokuratura, skupcie sie na sprawach bieżących i przyszlosci.
Właśnie drogi Wieśniaku, problem w tym że nie piastował wyłącznie funkcji prezesa honorowego - jeśli tylko to brane byłoby pod uwagę to chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie miałby z panem Ludwikiem problemu. Sęk w tym że razem z panem Czerwińskim dali się wciągnąć do Rady Nadzorczej, a w ich jurysdykcji było kontrolowanie poczynań zarządu.

I ja również przyznam - nie zrobiłem nic w tej sprawie, ba - nawet swego czasu mocno popierałem działania zarządu.

Swoją drogą chętnie uslyszałbym wywiad z kimś z Komisji Rewizyjnej

Odpowiedz cytując