VanBasten napisał(a):

Aha .... nie żebym się spodziewał merytorycznej odpowiedź ale jednak zaryzykuję i spytam : czy mógłbyś podać jakieś konkretne przykłady o czym to niby nie mam pojęcia ?
Domyślam się , że wg Ciebie jestem głupi bo mam inne zdanie niż Ty i nie posiadam tej całej wiedzy tajemnej jaką mogą posiadać tylko wyjątkowo kumaci . Bardzo mnie też Ciekawi o jakiej bandzie piszesz i co ma z tym wspólnego Jadczak ? Ciekawi mnie też co to znaczy : wtyczka Jadczaka ?
Rozumiem z tego wpisu , że Ty pewnie należysz do tej grupy , która dalej uważa , że Jadczak się mylił i tylko chciał zaszkodzić Wiśle .
Co prawda jeśli tak jak napisałeś , czytasz te moje bzdury pisane od rzeczy to pewnie zauważyłeś , że już wcześniej napisałem , że Jadczaka nie cierpię z kilku powodów , głównie dla tego , że jest z TVN a ta stacja dla mnie to kompletne dno . Ale jeszcze bardziej nie cierpię go dlatego , że niestety to co napisał okazuję się prawdą . Ale co ja się tam znam .....
|
Nie masz kompletnie pojęcia o strukturze środowisk kibicowskich na Wiśle. Nie wiesz co to jest WSH jak funkcjonują jacy tam są ludzie, kto tam ma wpływ na co itd. Nie wiesz kogo chcesz sie pozbyć z klubu kogo ze stadionu. Uzywasz sformułowania "obrońcy kiboli" czym stygmatyzujesz wielką masę poczciwych kiboli w tym mnie

(ja już zresztą jestem pol kibol-pol piknik

) Poprostu mylisz pojecia. Dla ciebie nie ma różnicy pomiedzy ultrasem fanatykiem a bojówkarzem. I nie chodzi o twoje zdanie tylko o twoje błędne przekonania ale ty i tak jak już pisalem wyzej nie jestes w czołówce farmazoniarzy na ostatnich kilu stronach tego tematu więc wyluzuj
P.s Ja jestem w tej grupie, którzy od początku twierdzili, że Jadczak powiedział to co wszyscy znający temat mniej więcej wiedzieli od dawna. Natomiast nie podobał mi sie sposób realizacji(koloryzowanie) i termin premiery tego reportażu, gdyż jeszcze nie miałem świadomości, że Sarapata jest tak bardzo umoczona w ten proceder. Wtedy mało kto miał taką świadomość i krytykowało się go ze względu na to, że godzi mocno w wizerunek klubu, który i tak był prawie na dnie. Ale poza tym każdy kto sie coś tam orientuje wiedział jaka była prawda jak np. to że, Sharakany po meczach robiły non stop imprezy na kilkadziesiąt osób w gabinetach prezesowskich w budynkach TSu. jak na walnych głosowaniach w SKWK dawali chłopakom "do zrozumienia" że możecie sobie oczywiście głosować, ale będzie jak my chcemy po czym Wesoły miał rzucić legitymacją

itd itd itd. Ich wpływ i decyzyjność była wiadoma od dłuższego czasu. Natomiast całe szczescie pycha arogancja i pazerność na hajs wtrąciła ich za kraty. Na szczescie oczywiście dla Wisły i dla żydów

. Tam są teraz w tym srodowisku duże tarcia, grupa jest rozbita czołówka siedzi zaraz ktos kogos sprzeda i po WSH. Wiec albo nowe rozdanie albo nie istnieją. Wiec nie ma co sie obawiać zadymy na następnym meczu, bo to jest bardzo mało prawdopodobne.