Wyświetl pojedynczy post
VanBasten
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2019, 20:09
regan napisał(a):Wyświetl post
przeważnie piszesz od rzeczy, nie masz kompletnie bladego pojęcia o niczym a tezy głosisz jakbyś był wtyczką Jadczaka w całej bandzie
Aha .... nie żebym się spodziewał merytorycznej odpowiedź ale jednak zaryzykuję i spytam : czy mógłbyś podać jakieś konkretne przykłady o czym to niby nie mam pojęcia ?
Domyślam się , że wg Ciebie jestem głupi bo mam inne zdanie niż Ty i nie posiadam tej całej wiedzy tajemnej jaką mogą posiadać tylko wyjątkowo kumaci . Bardzo mnie też Ciekawi o jakiej bandzie piszesz i co ma z tym wspólnego Jadczak ? Ciekawi mnie też co to znaczy : wtyczka Jadczaka ?
Rozumiem z tego wpisu , że Ty pewnie należysz do tej grupy , która dalej uważa , że Jadczak się mylił i tylko chciał zaszkodzić Wiśle .
Co prawda jeśli tak jak napisałeś , czytasz te moje bzdury pisane od rzeczy to pewnie zauważyłeś , że już wcześniej napisałem , że Jadczaka nie cierpię z kilku powodów , głównie dla tego , że jest z TVN a ta stacja dla mnie to kompletne dno . Ale jeszcze bardziej nie cierpię go dlatego , że niestety to co napisał okazuję się prawdą . Ale co ja się tam znam .....
Odpowiedz cytując