AntyMod napisał(a):

|
ja mam skasowac konto ? Ty mi to mowisz krzykaczu ? przeciez ty wszystko wiesz ....... nazwalbym cie pajacem ale szkoda mi loginu wiec napisze tak : smieszysz mnie .......
|
Rozumiem, że jesteś rozgoryczony tym, że cały cyrk okazał się cyrkiem, a nie jak myślałeś zbawieniem dla nas... Po wywiadzie z Pietrowskim tylko idiota mógłby brac na powaznie tych ludzi... (przykro mi, że nic z tego nie wyszło, naprawdę chciałem, aby było dobrze, być może będzie, nie neguje tego, ale nie z wanną, przepraszam jak myślisz, że ja spaliłem ten deal :] )
Rozumiem cie... studziłem twoje tępe podniecenie już 18 grudnia... podniecenie tak buzowało w głowie, że zatraciłeś kontakt z rzeczywistością.. zacząłeś doszukiwać się, że temat padł przez takich jak ja - tych co nie wierzyli i o tym pisali na forum, a Wanna ly się rozmyślił
18.12.2018, 00:46
LucjuszWielki napisał(a):

|
Czytaj uważnie co pisze... Cały czas podkreślam, aby się nie podniecać, gdyż upadek będzie dużo bardziej bolesny, aby schłodzić głowy i nie snuć wielkich planów opieranych na budżecie 200mln..
|
19.12.2018, 00:15
LucjuszWielki napisał(a):

|
Oby to nie był Meresiński 2.0, mam złe przeczucia.
|
Rozumiem, że moje negatywne podejście do tematu rozwścieczyło cie do granic możliwości i zarzuciłeś mi, że dzięki mojej niewierności i ośmieszaniu "inwestorów" parchy się śmieją
AntyMod napisał(a):

|
naprzemian sprawdzam nasze forum z tematym parchów o Nas i naszym SB - dobijamy do ich dna , z dnia na dzien coraz nizej upadamy w merytoryce rozmow ....gratuluje ....Lucjusz , nie pozdrawiam , ale widze ze znow zaczynasz Ty i inni .....najgorzej to dawac wrogom powodow do szydery i zniesmaczenia
|
Co będziemy pisać jak "nasze" negatywne pisanie o inwestorach okaże się nieprawdą

No nie wiem to ty mi powiedz, co napiszesz...
18.12.2018, 00:26
WIEDZE

Jaka tu wiedze należało mieć, aby widzieć, że Pietrowski to pajac, a ten cały wanna to jakiś wietnamczyk z placu

Jaką wiedzę? Wystarczył zdrowy rozsądek.
OSTATECZNE POGRĄŻENIE :
AntyMod napisał(a):

|
trzeba bylo ten temat 9 abo forum) zamknac na kilka dni .....teraz cokolwiek sie ukaze to bedzie niezla szydera ( jak z bomby regana) z tych co wierzyli w newsy jesli sie okaze to wszystko szopką , albo z tych co tak zażarcie negowali jak Lucjusz i wielu wielu innych , jesli te newsy okaza sie prawdą ......prosze tylko o niekasowanie postow z ostatniego tygodnia , mam nadzieje ze wielu "szeryfów zza biurka" i innych "kumatych" po prostu zrezygnuje ze swoich loginow ....przypominam ze to forum czyta tez wielu ludzi spoza Wisly i maja pewnie taka samą beeke z Nas jak My z parchatych dzdanów
|
Nie... nie kasujemy postów ... Cyrk był cyrkiem od pierwszego dnia, w zasadzie zaczął Baszczu wpuszczony w maliny... (nie mam żalu do niego).
Ty masz czelność pisać o pajacach? Ty chyba nie wiesz kto zrobił z siebie błazna i znów próbujesz odwrócić kota ogonem... otóż BŁAZNA zrobiłeś z siebie ty i wielu innych, którzy się oburzali na tych nieufnych...
Błaznami okazali się ci co pisali " zobaczymy co stanowski napisze jak wejdzie przelew..." ..
Ehhh pelikanie, nie wstyd ci? Ludzką rzeczą jest błądzić i wierzyć w mikołaja, ale można zachować godność i się przyznać (ja przynajmniej napisałem, że dałem się nabrać Marzenie bo to co mówiła o finansach brzmiało sensownie), a nie brnąć w kanał coraz głębiej... Zostałeś częściowo rozliczony, proszę nie kompromituj się dalej, gdyż nie chcę więcej czasu poświęcać na szukanie kwiatków (aha i nie wywołuj mnie, bo gdyby nie powyższe cytaty gdzie piłeś do mnie "co powie lucjusz jak wanna przeleje 12mln" w życiu nie chciałoby mi się szukać co tam bezmyślnego nabazgrałeś....a że zależało ci bardziej na tym aby deal wszedł nie ze względu na dobro Wisły, a na skompromitowaniu tych niewiernych to masz za swoje)