Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2018, 17:41
Cytat:
właśnie przelali 12M więc wierzymy
Ja już w nic w tym klubie nie uwierzę dopóki nie będzie Wisły realnie bogatej, dobrze grającej itd. Od 5 lat ciągnie się dramat ze spłacaniem długów, każdy mówi, ze już wychodzimy na prostą, od 3 lat trwa przejmowanie Wisły, która trafia w co raz to lepsze ręce i chca się nią zaopiekować co raz to lepsi ludzie.
Także tu już nie wiadomo czy dobra informacja na prawde jest dobra i czy za x czasu nie okażę się, ze to był jakiś przekręt... No ale jeśli kasa jest to jest to jeden z niewielu pozytywów od dawna.

Cytat:
VanBasten napisał(a):Wyświetl post
Jaroo1 na Twój długi post wcześniej odpowiedział filipinski .Mam wrażenie jakbyś nie czytał tego tekstu albo czytał bez zrozumienia bo to o co pytasz już tam wyjaśnił . Nikt nie wierzył w zbawiciela na białym koniu i autor tamtego postu jasno to opisał a Ty teraz używasz tego jako zarzuty ....
Wtórny analfabetyzm jest na tym forum powszechny.
Ja wiem, że Wy potrzebujecie kolejnego bożyszcze na tym forum, który Was podniesie na duchu. Bo co nam innego w tej sytuacji pozostaje? Nic tylko zawierzyć komuś i mieć nadzieję. Ale ja już się obawiam, ze jak już się zrobi dobrze to zaraz znowu będzie źle (vide Cupiał > Meresiński, Meresiński > TS, WSH). Także lepiej ważyć każde słowo.
Do kolegi filipski nic nie mam, po prostu sobie komentuję co napisał, a napisał:
Cytat:
Dziś wszystkie odpowiedzi są po stronie nowych inwestorów – w tym sensie, że oni podejmą decyzje, co zrobić z brakiem odpowiedzi w pewnych kwestiach. Hartling już spruł się o klauzulach zawieszających, o których wcześniej nie informowano. Są to klauzule po stronie sprzedającego, które nie zostały zrealizowane do wczoraj (jak jest dziś – nie wiem – powtarzam: jeszcze nie siedzę przy stole, podobnie zresztą jak obecny prezes). Nie umiem odpowiedzieć, czy sprawa na pewno zakończy się pomyślnie, bo nie ja jestem inwestorem, to nie są moje pieniądze i nie moje ryzyko. Powtórzę jednak raz jeszcze – z całą stanowczością – przelew nie jest zagadnieniem, która rozstrzygnie sprawę.
Cytat:
PS2. Z ostatniej chwili. Wiem, co powie Hartling. Oj, będzie wizg na tym forum…
Inny użytkownik, daniel123 napisał
Cytat:
Jak adaś stwierdził „są pewne klauzule w umowie, o których opinia publiczna nie wieâ
Już macie to oświadczenie Hartlinga i te klauzule czy nagle przelew się znalazł pomimo urwanego kontaktu z Panem Vanną?
A przepraszam, czy całe to oświadczenie Hartlinga, które miało narobić tyle szumu i odsłonić rąbek tajemnicy mówi o tym, że kasa powinna wyjść, okaże się to w sumie 31 grudnia a kontak z Vanną się urwał?
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 29.12.2018 o godz. 17:53.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując