Cytat:
|
właśnie przelali 12M więc wierzymy
|
Ja już w nic w tym klubie nie uwierzę dopóki nie będzie Wisły realnie bogatej, dobrze grającej itd. Od 5 lat ciągnie się dramat ze spłacaniem długów, każdy mówi, ze już wychodzimy na prostą, od 3 lat trwa przejmowanie Wisły, która trafia w co raz to lepsze ręce i chca się nią zaopiekować co raz to lepsi ludzie.
Także tu już nie wiadomo czy dobra informacja na prawde jest dobra i czy za x czasu nie okażę się, ze to był jakiś przekręt... No ale jeśli kasa jest to jest to jeden z niewielu pozytywów od dawna.
Cytat:
VanBasten napisał(a):Wyświetl post
Jaroo1 na Twój długi post wcześniej odpowiedział filipinski .Mam wrażenie jakbyś nie czytał tego tekstu albo czytał bez zrozumienia bo to o co pytasz już tam wyjaśnił . Nikt nie wierzył w zbawiciela na białym koniu i autor tamtego postu jasno to opisał a Ty teraz używasz tego jako zarzuty ....
Wtórny analfabetyzm jest na tym forum powszechny.
|
Ja wiem, że Wy potrzebujecie kolejnego bożyszcze na tym forum, który Was podniesie na duchu. Bo co nam innego w tej sytuacji pozostaje? Nic tylko zawierzyć komuś i mieć nadzieję. Ale ja już się obawiam, ze jak już się zrobi dobrze to zaraz znowu będzie źle (vide Cupiał > Meresiński, Meresiński > TS, WSH). Także lepiej ważyć każde słowo.
Do kolegi filipski nic nie mam, po prostu sobie komentuję co napisał, a napisał:
Cytat:
|
Dziś wszystkie odpowiedzi są po stronie nowych inwestorów â w tym sensie, że oni podejmą decyzje, co zrobić z brakiem odpowiedzi w pewnych kwestiach. Hartling już spruł się o klauzulach zawieszających, o których wcześniej nie informowano. Są to klauzule po stronie sprzedającego, które nie zostały zrealizowane do wczoraj (jak jest dziś â nie wiem â powtarzam: jeszcze nie siedzę przy stole, podobnie zresztą jak obecny prezes). Nie umiem odpowiedzieć, czy sprawa na pewno zakończy się pomyślnie, bo nie ja jestem inwestorem, to nie są moje pieniądze i nie moje ryzyko. Powtórzę jednak raz jeszcze â z całą stanowczością â przelew nie jest zagadnieniem, która rozstrzygnie sprawę.
|
Cytat:
|
PS2. Z ostatniej chwili. Wiem, co powie Hartling. Oj, będzie wizg na tym forumâŚ
|
Inny użytkownik, daniel123 napisał
Cytat:
|
Jak adaś stwierdził âsą pewne klauzule w umowie, o których opinia publiczna nie wieâ
|
Już macie to oświadczenie Hartlinga i te klauzule czy nagle przelew się znalazł pomimo urwanego kontaktu z Panem Vanną?
A przepraszam, czy całe to oświadczenie Hartlinga, które miało narobić tyle szumu i odsłonić rąbek tajemnicy mówi o tym, że kasa powinna wyjść, okaże się to w sumie 31 grudnia a kontak z Vanną się urwał?