Wyświetl pojedynczy post
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2018, 17:00
filipski napisał(a):Wyświetl post
Przeczytaj sobie jeszcze raz pytanie, jakie mi zadałeś na tym publicznym, ogólnodostępnym forum i przemyśl raz jeszcze, czy naprawdę spodziewasz się odpowiedzi?

O, udał mi się trolling - ale bez złośliwości.
Sam sugerowałeś opcję priv, ale mniejsza z tym...

Pogubiłem się w tej koncepcji, którą tu publikujesz... pisałeś bowiem wcześniej o nieprawdopodobnych rzeczach, jakie można znaleźć w dokumentach, następnie o niechęci dotychczasowych pracowników, aż po zastąpienie ich przez tzw. "znających klimat okołoinwestycyjny".

Wchodzą goście z zewnątrz z kasą, znajdują kwity na dotychczasowych, następnie wprowadzają w sam środek swoich lokalnych (?)... i tak się tylko zastanawiam, co kieruje takimi "nowymi"? Wiata w lepsze jutro? Gwarancje bezpieczeństwa czy ich własne zdolności odstraszania? Nie sądzisz, ze to trochę jak wrzucenie ich w sam środek bitwy, o ile prawdą jest co piszesz?

Nawiązując do wcześniejszego wpisu, nie musisz odpowiadać, jeżeli nie chcesz... jak dla mnie piszesz bardzo inteligentnie, podobnie, jak jeszcze jeden user ze wczoraj. Tylko te nawiązania do PiS i afer zapachniały mi trochę chęcią upieczenia kolejnej pieczeni na ogniu, który trawi Wisłę. Chociaż może to nie byłeś Ty, a których z głosów Tobie wtórujących...

Żona jeszcze z Tobą rozmawia? ----> przedsylwestrowa sobota spędzona na forum...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując