|
Wygląda na to że to już koniec kambodżańskiej przygody. Cholera naprawdę do samego końca wierzyłem że to może wypalić. Niestety po raz kolejny w ciągu kilku miesięcy jestem mega rozczarowany.To nigdy nie miało się wydarzyć a jednak się wydarzyło.
Nie wiem tylko co było celem tej całej maskarady. To wszystko się kupy nie trzyma.Nikt przy zdrowych zmysłach nie robił by takiej maskarady bez jakiegoś powodu. Nie wierzę że to była ( na szczęście) pani prezes znalazła takich magików aby próbowali kupić Wiśle. W tym szaleństwie musi być metoda ale ja jej nie widzę.
Niestety po raz pierwszy Wisła w swojej historii spadnie na 4 poziom rozgrywkowy i szlag mnie trafia że do tego przyczynili się ludzie mieniący się kibicami Wisły. Opowiadający jakie to bagno nie zostawił Cupial, który sprzedał klub oszustowi. Nie mieści mi się w głowie że można być aż tak dwulicowym.Oby karma wrocila do tych ludzi którzy w tak haniebny sposób przyczynili się do upadku klubu który znaczył znaczy i będzie znaczył dla tak wielkiej rzeszy kibiców.
MAKE WISLA GREAT AGAIN!!!
|