Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.12.2018, 21:07
yarow napisał(a):Wyświetl post
A to akurat jest przekleństwo Edit: chyba, że w Kambodży to są życzenia
W zasadzie 'klątwa'.

A tak przy okazji - myślałem że Sorina czy Meresińskiego nic nie przebije ale myliłem się. Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiadomo na co się trafi.

Jeśli jakiś dziennikarz czyta co piszę - poproszę o złapanie Pana Meresińskiego i prośbę o komentarz do bieżącej sytuacji w formie wywiadu - rehabilitacji. I przeprosiny z mojej strony, kibica. Gdy widziałem jak wchodził na palmę na FB - myślałem: co za klasyczny słup z niego. I nie wpadłem że przecież mógł wchodząc na tą palmę twarz zasłaniać parasolem, czego w łaskawości swej nie zrobił. Bóg mu zapłać za to.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 28.12.2018 o godz. 21:10.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując