Wyświetl pojedynczy post
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.12.2018, 23:57
Też odebrałem końcówkę jako swoiste pożegnanie.

Najbardziej mnie w....ia, że w klubie jest zarząd, piłkarze, sztab czy do chuja nie ma ani jednego dziennikarza, który może zadzwonić zapytać co wiedzą, co tam się dzieje?
Czy żaden z nich nie mógł zapytać kogoś z nowych gości: ok plany, plany ale kiedy kasa? Od czegoś to zależy? Będzie, nie będzie?

Pani prezes obiecała na spotkaniach, transparentność, lepszą komunikację z kibicami... Serio nie ma ani jednej osoby w klubie, która wyjdzie i powie jak jest? O .... tam chodzi? Nagle jesteśmy takimi profesjonalistami, że nikt pary z ust nie puści?

Ważą się losy klubu z ogromną tradycja i potencjałem co pokazał dzisiejszy mecz a my, tak jakby, przechodzimy obok...

Edit: szynek chuju i gdzie te flagi? I każdy, który cisnął po kibolach z C, tam są ludzie którym też zależy. Dzisiejszy mecz był wzorowy, może o tym świadczyć to, że doping anty szedł z narożnika a nie z gniazda. Pamiętajcie o tym.

E2: szacun dla każdego kto dziś się pojawił. 22k ludzi, patrzcie kur.wy z kałuży jak wygląda piłka nożna.
Ostatnio edytowane przez David. : 22.12.2018 o godz. 00:16.
Odpowiedz cytując