Wyświetl pojedynczy post
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.12.2018, 22:49
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
PKO mnie kiedyś zweryfikowalo telefonem do mnie jak robiłem przelew pow. 20 tys złotych a Wy mówicie o operacji na parę baniek pomiedzy niewiadomym podmiotem a firma w PL, że ma być z godziny na godzinę? Bez jaj ale bardzo sceptycznie do tego podchodzę
Wisłę chciałeś kupić i nie przyznałeś się na forum?

Stelio napisał(a):Wyświetl post
Nie dziwię się czemu ludzie są nieufni, dlaczego? Ano dlatego, że cała ta akcja wygląda jak kalka z meresińskim i stechertem. Dość już mamy niejasności i bawienia się w dziennikarzy sledczych... Ale według mnie problemem nie jest brak przelewu czy brak infromacji na temat tego całego Vanna w necie tylko osoba Adama Pietrowskiego. Gość jest meresińskim v2, bez 2 zdań. Mowa trawa w wywiadach, powtarzanie tych samych utartych schematów i pierdół, tworzenie dalekosiężnych planów już na starcie i kompletny brak transparentności (zabawa w jakieś firmy krzaki, powoływanie się na znajomości których się nie ma itd.). Załóżmy nawet, że naprawdę jakiś bogaty Kambodżanin chce zainwestować w Wisłę, ma jakiegoś firme krzaka przez którą puszcza hajs a sam siedzi w cieniu, SPOKO. To niech mi ktoś wyjaśni czemu działania takiego bogacza fimruje taki pajac?
Widzę że dalej spiskowe teorie dziejów się tworzą więc znów zapytam - Jakie masz dowody na to że facet to słup? Że tak stwierdziłeś z miejsca - Meresiński v2. Bez dwóch zdań.

Pokaż mi, bo widocznie głupi i zacofany jestem, jak wygląda transakcja przejęcia klubu piłkarskiego w Ekstraklasie? Jakie zalety w stosunku do opcji ukrytej ma gra w otwarte karty?

Na czym opierasz swoje domysły? Na swojej opini? Okej. Masz jakieś doświadczenie, widziałeś kiedyś kogoś kto takie deale klepie, znasz otoczkę która temu towarzyszy? Wiesz dlaczego takie transakcje przeprowadza się przez spółki krzaki? Nie wiesz? No to nie mamy o czym rozmawiać.

I żeby ....a nie było. Ja też nie jestem w stu procentach pewny intencji potencjalnego kupca. I biorę pod uwagę fakt że może wyjść z tego gówno i IV liga. Ale to co piszecie to już przekracza granicę absurdu. Przypominam że Baszczu i Kłos ręczą swoim wizerunkiem. To jednak o czymś chyba świadczy.
A zasada ograniczonego zaufania, jak ktoś wcześniej wrzucił - nie polega na tym żeby jebać od razu drugiego z błotem. A jeśli tak według Ciebie wygląda, to nie wsiadaj za kierownicę.

Odpowiedz cytując