Snow napisał(a):

Pietrowski tyle już mówi, ze weryfikacja tak naprawdę tego wszystkiego nie powinna być trudna dla pismaków.
Druga sprawa, że dla mnie osobiście dużo bardziej podejrzanie wygląda to cale Noble Capital Partners LTD niż Kambodża, bo o ile pan Ly Vanna faktycznie jest chociaż na zdjęciach z preziem Genoi (niby o niczym nie świadczy ale zawsze coś) to ci drudzy to jakieś wydmuszki.
Być może jedynie przylepili się z tym całym Pietrowskim do cycka bogacza żeby im coś czasem skapnęło? Druga opcja to, że to jednak nadal są słupy i ten 45% pakiet akcji pójdzie do kogoś innego (taka wersja krążyła pocztą pantoflową). Do kogoś kto robił interesy z panem z Kambodży.
Wszyscy zignorowali też to co napisałem wcześniej. Piłkarze, sztab oraz stara gwardia, która jest poza klubem (Kłos, Baszczu) bardzo mocno naciskała lub reklamowała właśnie tę opcje. Z tego co wiem nawet bardziej niż polskich biznesmenów. Co każe się zastanawiać nad tym czy są aż tak bardzo naiwni czy może wiedzą coś więcej?
Jeśli dodamy do tego, nagły powrót aktywności zbymaka (w jakim okresie miał najlepsze info, co? ) oraz info które sprzedawał Ernest Kasia (co by nie mówić zgodziło się przynajmniej z zapowiedziami Pietrowskiego), że w tym wszystkim maczał palce także BC (co może tłumaczyć zachowanie sztabu, zawodników oraz starej gwardii) to możemy snuć jeszcze bardziej dalekosiężne teorie.
Więc... kto pierwszy?
|
No to akurat ciekawa sprawa że "Ernestowi Kasi" sprawdziło się dotąd chyba wszystko czyli w jakimś stopniu czyni go to wiarygodnym, a pisał że w czwartek w rozmowach brał udział sam Cupiał
A jeśli piłkarze byli i obecni naciskali na tę opcję Szwecja-Kambodża to musieli znać jakieś szczegóły, czyli ta tajemnica nie była w aż tak wąskim gronie, aż dziwne że to nie wyciekło