Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.12.2018, 17:42
Snow napisał(a):Wyświetl post
.

Wszyscy zignorowali też to co napisałem wcześniej. Piłkarze, sztab oraz stara gwardia, która jest poza klubem (Kłos, Baszczu) bardzo mocno naciskała lub reklamowała właśnie opcje. Z tego co wiem nawet bardziej niż polskich biznesmenów. Co każe się zastanawiać nad tym czy są aż tak bardzo naiwni czy może wiedzą coś więcej?

Jeśli dodamy do tego, nagły powrót aktywności zbymaka (w jakim okresie miał najlepsze info, co?) oraz info które sprzedawał Ernest Kasia (co by nie mówić zgodziło się przynajmniej z zapowiedziami Pietrowskiego), że w tym wszystkim maczał palce także BC (co może tłumaczyć zachowanie sztabu, zawodników oraz starej gwardii) to możemy snuć jeszcze bardziej dalekosiężne teorie.

Więc... kto pierwszy?

Wlasnie o tym pomyślałem ze za tymi ludzmi ktos stoi,bo oni sami watpie zeby dysponowali kwotami jakich Wisla potrzebuje.czyli słupy.
Przeciez tu na samo dzien dobry potrzeba 12 mln zl, byle gołodupce tyle nie mają.A gdzie dalej...A ukraść z Wisly nawet nie ma co.dalej nie widze zadnego powodu dla ktorego ktos bez kasy mialby pakować sie do Wisly.
czyli prześwietlamy nie tych gosci ktorych trzeba,byc może.A i tak nic do stracenia nie mamy.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 19.12.2018 o godz. 17:48.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując