regan napisał(a):

Tylko, że gdyby nie kibole i ich kontrowersyjne zachowania, to te derby( i żadne inne) nigdzie nie byłyby atrakcyjne nie ściągałyby kompletów, nie byłyby tak elektryzujące i nie byłyby sławne na cały świat
Jedyne co mu mogę przyznać, że póki co wali w konkretną grupę ludzi a nie w cały ruch kibicowski jak nieudolni poprzednicy. I to jest jego jedyny plus, bo poza tym posługuje się w tym wszystkim metodami które można nazwać skrajnymi, a także obrzydliwymi manipulacjami, więc myślę, że nie są to działania, na które można by dać przyzwolenie, bez względu na to, czy można uznać jego działania za słuszne, czy niesłuszne. Także tutaj myślę, że może on się posługiwać obrzydliwą manipulacją, bo nie sądzę, żeby Widzew chciał palić wszystkie 7 flag na Wiśle, a nawet jeśli, to zastanawiam się, skąd może o tym wiedzieć Jadczak? Ma podsłuch zamontowany, czy informatora w jakiejś ekipie?
|
Poniekąd też go rozumiem bo przecież ciężko jest stworzyć materiał o tego rodzaju grupie. Natomiast uważam że tym co zrobił po prostu pomaga klubowi wywalczyć normalność.
Kolejna sprawa to owszem zawsze się mówiło dużo o tzw kontrowersyjnej rywalizacji na mieście pomiędzy Wisła oraz Cracovią natomiast na trybunach nie dochodziło do tak radykalnych incydentów jak tych z "czlowiekiem" Niech prowadzą te swoje biznesy bez loga klubu. Uważam że jak jeden i drugi klub będzie wysoko w tabeli to przyciągnie się kibiców i bez tego. Trzeba tą rywalizacje jakoś ucywilizować i jest tu rola po obu stronach, władzach itd