Wyświetl pojedynczy post
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2018, 17:44
wester napisał(a):Wyświetl post
Można się smiać z Jadczaka i zastanawiać się czy on lubi czy nie lubi Wisly natomiast trzeba mu przyznać rację że wali w środowisko kiboleskie. Mam wrażenie, że w ostatnich latach tzw władcza na trybunach przeszła w ręce skrajnych idiotów i zaczęło się to mniej więcej od konfliktu z Bednarzem. Jeśli wszystko zakończy się happy endem to mam nadzieję że nie będzie dalej społecznego przyzwolenia na tzw zachowania skrajne typu jakieś oprawy z kimś w grobie, skrajnie obrzydliwe przyśpiewki, promowanie symbolu rekina tak jakby był on ważniejszy niż herb TSu. Mam nadzieję, że przede wszystkim czas w którym było na to przyzwolenie po prostu minął a to że nasz klub miejmy nadzieje ucieknie z pod topora zmusi kibiców bardziej normalnych do refleksji.

Jeszcze raz podkreślę to, że Krakowie jest drugi klub w ekstraklasie czyli Cracovia, to nie jest żadne przekleństwo ani powód to zwalczania tylko wielkie szczęście dla racjonalnie myślącego biznesmena który funkcjonowałby w normalnych warunkach. Mecze derbowe przyciąga komplety widzów, sprzedaż pamiątek koszulek, prme time w Canal + itd. To jest przewaga Krakowa nad Warszawą. Tylko co z tego jak potem jeden czy drugi przezes musi naprawiać temu drugiemu stadion lub płacić idiotyczne kary i caly zysk z tych wydarzeń pryska.
Tylko, że gdyby nie kibole i ich kontrowersyjne zachowania, to te derby( i żadne inne) nigdzie nie byłyby atrakcyjne nie ściągałyby kompletów, nie byłyby tak elektryzujące i nie byłyby sławne na cały świat

Jedyne co mu mogę przyznać, że póki co wali w konkretną grupę ludzi a nie w cały ruch kibicowski jak nieudolni poprzednicy. I to jest jego jedyny plus, bo poza tym posługuje się w tym wszystkim metodami które można nazwać skrajnymi, a także obrzydliwymi manipulacjami, więc myślę, że nie są to działania, na które można by dać przyzwolenie, bez względu na to, czy można uznać jego działania za słuszne, czy niesłuszne. Także tutaj myślę, że może on się posługiwać obrzydliwą manipulacją, bo nie sądzę, żeby Widzew chciał palić wszystkie 7 flag na Wiśle, a nawet jeśli, to zastanawiam się, skąd może o tym wiedzieć Jadczak? Ma podsłuch zamontowany, czy informatora w jakiejś ekipie?
Ostatnio edytowane przez regan : 18.12.2018 o godz. 17:47.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując