Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2018, 00:46
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
LucjuszWielki w odroznieniu od ciebie nie odzywam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia- ty natomiast tak samo jak ja nic nie wiesz a szczekasz non stop ze to wszystko kpina i sciema itp ....owszem , nie twierde ze nie masz racji ....tylko sie zastanawiam co Ty i wielu innych ( a Ty jestes jedym z najwiekszych przemadrzalcow ) bedziecie pisac gdy to wszystko okaze sie nieprawda i jednak sponsor-inwestor sie znajdzie ? po prostu pol tego forum zrobi z geby cholewe - a potem jakby nigdy nic skupicie sie na pisaniu dalszych postow ...po prostu ilez mozna klepac cos na " chybil-trafil" nie majac ku temu zadnej wiedzy to mnie zastanawia , kolejny raz napisze : nie przecze ze nie masz racja - moze masz - a moze nie , ale krzykacze forum ktorzy jednak pomylili sie w swoim totolotku ( chybil trafil) powinni byc wyszydzani pozniej za zasmiecanie forum i robieniu z siebie glupkow - szczegolnie ze czytaja to nie tylko Wislacy ale i kibice innych klubow : prosta zasada : niewiem to sie niepopisuje domyslami ityle w temacie , glupek sie łupie i robi zawsze zamieszanie- madry czlowiek po prostu czeka na rozwoj wydarzen i dopiero po fakcie komentuje ....dalsze pisanie z Toba nie ma sensu - bo i tak mnie przekrzyczysz , wiec polemika z toba i nnymi ""kumatymi' mnie nie rajcuje ...Wesolych Swiat
Czytaj uważnie co pisze... Cały czas podkreślam, aby się nie podniecać, gdyż upadek będzie dużo bardziej bolesny, aby schłodzić głowy i nie snuć wielkich planów opieranych na budżecie 200mln..

Poza tym, już jedna niby wiarygodna informacja jakoby rano miało się coś wyjaśnić, a potem być może na Wigilii okazała się ściemką....

Cholewę z gędy robią ci co podysłają info, a ja faktycznie NIE WIEM NIC, ale w jakiś sposób potrafię wiarygodnie ocenić rzeczywistość i potrafię wyciągac wnioski z przeszłości scenariusz powtarza się.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 18.12.2018 o godz. 00:57.

Odpowiedz cytując