Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.12.2018, 12:58
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie taki sam argument jak o "Iwanie alkoholiku".
Sorry, to żaden argument.
Argumenty że Iwan więcej mówi niż myśli a Białoński ma listę artykułów w których nazmyślał na temat Wisły są słabe? No to wierzcie że drobni gangsterzy mogą sobie wejść grupą do jednego z najbogatszych ludzi w Polsce i go zastraszyć.
Bo oczywiście sprzedaż Wisły nie miała nic wspólnego z warunkami postawionymi przez banki w momencie gdy Tele Fonika miała problemy z płynnością.

Teorie w tym temacie są coraz bardziej zajebiste. Czekam na wielki finał kiedy odkryjecie wreszcie że Cupiał też był słupem Sharksów.

ramzes190 - to idź przeprowadź ten audyt. Tylko nie wracaj z płaczem jak Cię poproszą o pełnomocnictwo.
Kto ma niby ten audyt przeprowadzić? Jeżeli prawdą są zaawansowane rozmowy z kupcem (chcę wierzyć że są - Włodarski coś sugerował w wywiadzie że są większe firmy i większe środki, ale nawet jeśli tak jest to nie musi się zakończyć sukcesem) to on sobie audyt zrobi ale nie licz na upublicznienie. Jeżeli nie to być może ktoś z dłużników wytoczy proces zarządowi i wtedy coś wypłynie.
Nakręcacie się a w rzeczywistości niczego nie zrobicie bo nie możecie. Trzeba czekać. Aktualnie to forum nurza się w oparach absurdu, co chwila nowe teorie...

Edit: mój błąd, myślałem że z dorosłym rozmawiam.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.12.2018 o godz. 13:12.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując