MaLk napisał(a):

|
Paraliż decyzyjny to jedna z bajek. Mamy dwóch członków zarządu i możliwość jednoosobowego zarządu w przypadku odwołania jednego z nich. Mamy możliwość oddelegowania członka rady nadzorczej.
|
Dziękuję za przypomnienie, że spółka może działać pomimo, że zarząd jest w niepełnym składzie, ale ja nie miałem na myśli formalnych a materialne przeszkody w prowadzeniu negocjacji. W praktyce p. Gołda raczej pomaga p. Sarapacie i wątpię, aby w całej tej otoczce był w stanie sam poprowadzić negocjacje. A już zupełnie nie rozumiem, czemu przypisujesz mi wiarę w bajki, skoro w cytowanym przez Ciebie poście wskazuję, że ten argument o paraliżu niekoniecznie (tj. w nie w każdej sytuacji) musi być trafny.
Jam55 napisał(a):

Zbymak na tt:
Sorry za zamieszanie ale informacja goni informacje .Wczoraj jeszcze byl warunek Wisly kasa i stary zarzad zostaje
|
Jeśli byłaby to prawda, to dla takich żądań nie ma racjonalnej obrony. Rzeczywiście raczej skłaniałoby to do pytań. Jeśli.
wolfy napisał(a):

Podobnie jak wolfy oceniam wiarygodność Iwana i zbymaka, ale oby pierwszy konfabulował, a drugi dobrze trafił.
wiesniak842 napisał(a):

|
Ja osobiscie ze wszystkim sie zgadzam i w sumie mam podobny poglad na sytuacje w klubie.
|
Dzięki. Mi jest miło, że nie piszę sam ze sobą.