Wyświetl pojedynczy post
szym_ek
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2018, 17:36
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Kolega może podszedł do tematu optymistycznie ale generalnie ciężko się z nim nie zgodzić.
Bilety są relatywnie tanie . Sam zapłaciłem ku mojemu zdziwieniu prawie stówkę mniej za tegoroczny karnet niż rok wcześniej. A wielu tak czy siak by go kupiło.

Dwa. Nie wiem po cholerę klub wynajmuje cały stadion gdzie praktycznie średnia frekwencja oscyluje w granicach 14 tysięcy.

Garbarnia wynajmuje jedną trybune (nawet nie cała) i płaci śmieszna kwotę . Jak Zarząd nie może to niech ktoś z TSu się przejedzie i renegocjuje umowę, chyba że miasto zamierza patrzeć z założonymi rękami jak klub upada? Kasę mają pewna od C+ pod warunkiem że Wisła utrzyma się w ekstraklasie . Poprzedniego karnetowiczow i zostawić max 3 trybuny, albo i nawet 2 + narozniki.

I trzecią kwestia to rozstania z graczami w zimie. Nie można mieć sentymentów Ondraszkowi trzeba podziękować ale nas na niego nie stać, Arsenicia za 500 tys euro może ktoś kupi i paru innych też pewnie byłoby do zastąpienia. Punktów mamy na tyle że się utrzymamy a przy odrobinie szczęścia będzie nawet 8.
Ale które trybuny chcialibyście wyłączyć z uzytkowania?
na G już.nikogo nie ma a sektor gosci musi być
musi być.otwarte E dla pikników, C dla fanatyków i narożnik dla tych pomiędzy
VIP musi być otwarty
H jest chyba zamknięty. Jedynie A możnaby było jeszcze zamknąć

Może w ogóle zróbmy karnety za 1000 zł, bilety po 80 na mecz, co pół roku zbórka funs4club i jeszcze co miesiąc socios, akcje charytatywne itp tid
Jakbym miał tyle kasy to bym Wisłe kupił ... ale nie mam - dajcie żyć

a co do graczy to możemy mówić, że Arsenicia czy innego Kolara można gdzieś.opchnąć tylko jak się nie znajdą pięniądze w ciągu miesiąca to rozwiążą kontrakty i tyle ich widzieli
Odpowiedz cytując