Wyświetl pojedynczy post
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2018, 13:47
Przecież to jest oczywiste, Sarapata powinna się podać do dymisji za całokształt, niegospodarność poprzedniego sezonu prawie wywaliła nas na bruk, banialuki i chwalenie się pozyskaniem sponsora który nigdy się w klubie nie pojawił, utrata najwazniejszych ogniw zespolu po sezonie, Carlitos w legii za bezcen, cała akcja z zatrudnianiem i zwalnianiem Carillo, a teraz to... Przecież to jakieś przeciwieństwo króla Midasa, wszystko za co się bierze obraca się w g...no. Nie jestem fanem teorii spiskowych i nie mam zamiaru uczestniczyć w tej paranoi doszukiwania się reptilian masonów stojących za jadczakiem. A czy materiał jest prawdziwy w 100, 80 czy 20% nie zmienia faktu, że smród został już narobiony, mleko się rozlało, a obrona pod względem wizerunkowym jest nieopłacalna, no bo co? Retoryka pod tytułem "Czekamy na wyroki sądów, na razie no comment" jest idiotyczna, każdy poważny inwestor będzie omijał tych ludzi szerokim łukiem a sprawy mogą potrwać kilka lat (dokładając jeszcze apelacje itd.). Jak dla mnie jedyną opcją jest publiczny audyt i oficjalne wystawienie piłkarskiej spółki na sprzedaż, inaczej skończymy w IV lidze, prędzej czy później, a wychodzenie z IV ligi pod skrzydłami "gangsterskiego TSu" będzie wyglądało jak jak w Polonii Warszawa... I niektórzy tutaj muszą zrozumieć, że w chwili obecnej jedyne co pozostało zarządowi to ratować resztki wizerunku Wisły, bo chyba nikt nie chce żeby klub skonczył bez pieniędzy, bez ekstraklasy, bez stadionu i w dodatku bez dobrego wizerunku...
Odpowiedz cytując