Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2018, 22:33
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Na tę chwilę każdy zarząd Wisły Kraków S.A. będzie zarządem TS-u. Jeśli powołają kogoś innego w miejsce Dukata czy Sarapaty, to dalej będzie zarząd TS-u. Nic im nie ubędzie, zmienią się personalia.

Pytanie otwarte: czy konkretne personalia są ważniejsze od losu klubu?
Mam gdzieś zarząd Wisły w ogóle a Dukata w szczególności, ale to nie jest czas na zmiany w nim (do czasu podpisania stadionu, jak się nie uda to i tak jeden wuj) i nie dlatego że internetowy leming czuje się władny podejmować decyzje w imieniu TS, bo ma ból dupy po Carlitosie (darujmy sobie ten komentarz o nożu w plecach bo to i tak tragifarsa).

Byłem jednym z nielicznych którzy krytykowali zwolnienie Kiko i zatrudnienie Carillo, nie podobało mi się układanie składu pod tę wątpliwą wizję bo koleś fajne Power Pointy zrobił. Przedłużyliśmy Małeckiego bo była szansa opylić go do Belgii, za Carillo zaległ na ławce...
No i teraz wiemy że to kosztem nie płacenia za stadion.

Ja krytykowałem, byłem wyśmiewany przez pierwotniaków którzy żyli punktami zdobytymi z czołówką i niestety ostatecznie wyszło na moje. Ale nie to jest ważne, tylko żeby jakoś wybrnąć z tego gówna które w 90% jest winą Cupiała. Dla mnie to przykrość, nie satysfakcja.

Teraz jeszcze pytanie - kto bardziej kompetentny zechce przyjść na miejsce obecnego zarządu skoro to niemal pewna porażka? Chyba że realizujemy model Konrada, byle kogo byle tanio, to nie będzie cebulaków w oczy raziło... Wtedy nie mam pytań i szykuję się na czwartą ligę.

Ja też mogę teraz jechać zarząd, jako jeden z nielicznych mam do tego prawo bo wyszło na moje, tylko co z tego? Jest szprotson, jest Konrad, Merkury i reszta geniuszy nie wartych wymienienia z nicka która zrobi to za mnie. Dołożą jeszcze mniej lub bardziej poronione domysły o dilerce i gangsterce żeby jeszcze bardziej zamulić temat i będzie wesoło. O to chodzi? Żeby kiedy los klubu wisi na włosku robić za piątą kolumne i nie tyle nie pomagać, co robić dodatkowy syf wokół klubu?

Ja się na to nie piszę. Towarzystwo mi wybitnie nie odpowiada.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.07.2018 o godz. 22:49.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując