Ogryzek napisał(a):

Tak, z kasą jest gorzej niż rok temu. Za dużo było tych Iberyjczyków jak widać.
(Uzależniony jesteś od tych Hiszpanów czy jak?)
Po co nam kolejny bramkarz? Jest Buchalik, jest Lis - po co zatem drogi i chory na kręgosłup Cuesta? Żebyś ty miał zabawę z Hiszpanów w których sie zakochałeś? Jakbyś nie zauważył zmieniamy politykę kadrową. Będzie taniej, a kadra będzie mniej liczna.
|
Twej odpowiedzi tez nie kumam. Był sezon co Uryga grał stopera i kilku innych mało ogranych (wtedy jak przegralismy z pogonia u siebie), wiec poszerzylismy kadre... Ja zabawke

A to ja ustalalem kontrakty, to ja ustalalem ilosc zawodnikow? Po co tak prymitywnie piszesz?
Po co nam kolejny bramkarz? Tzn chodzi Ci o Lisa? Przeciez to Lis doszedl, a Cuesta juz był,oceniam poziom sportowy, bramakrzem jest bardzo dobrym, wiec w czym problem?
Było mowione, ze scigamy zawodnikow niedrogich na takich nas stac i co? I teraz okazuje sie, ze jednak ktoś źle policzył? Było oglądanie każdej złotówki, gadka o tym jak to wszystko jest zbilansowane i okazuje sie, ze wyszedl Stan Valckx II

? Przeciez tyle konferencji, tyle gadek było...
Po co zatem była nam tak liczna kadra?Bałaniuki i Kolary? Cuesta sie akurat sprawdził i to całkiem dobrze, dlatego jest mi porzykro z tego powodu, ze wmawiano mi , ze bramkarz niedrogi okazuje sie lepszym od ręcznika i nagle BUM...
Zabawkę z hiszpanów... Wmawiano 3 msc, ze graja za frytki, ze sa tański od Polaków i nagle ogryzek pisze, ze to druga Holandia. Gdzie tu sens gdzie tu logika?