Wyświetl pojedynczy post
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2018, 17:49
Kibice Pogoni o Stolarczyku na swoim odpowiedniku naszego forum:

Cytat:
Panowie,gdzie mu bedzie indziej tak dobrze jak przy Mroczku w Pogoni ? Tu moze robic gafy itd ale posade nigdy nie straci...Ten ktos w Wisle ktory wytypowal Stolarczyka na trenera Wisly musi miec niezle zryty beret,to pewnie ta sama osoba co zwolnila juz dwoch hiszpanow i nie umiala zatrzymac u siebie najlepszego strzelca Ligi Carlitosa...Idz Idz Stolarczyk do Wisly pokaz wszystkim ze Twoj niewypal jako trener Pogoni byl tylko pechem...

Cytat:
Dzisas to było by piękne okno transferowe: Zwołak out, Kort out, Stolarz out .. pięknie, aaa i jeszcze bierz ze sobą tego speca, fachowca od bramkarzy !

Cytat:
Gdyby to się udało to by było na miarę zdobycia mistrzostwa przez Pogoń . Czyli w zasadzie cud . Tylko że jeśli to nawet nie jest fejk to Maciejo nie ma na tyle odwagi by wziąć sprawy wreszcie w swoje ręce . Już widzę te konferencje prasowe po porażkach jak by udowadniał że strata trzech bramek na własnym stadionie i porażka spełniła swoją role .

Cytat:
Ha,ha,ha....to dopiero hit !! To byłby transfer sezonu.Upchnąć taki antytalent to większa bomba niż upchnięcie Zwolaka.Co za zmiany nam się szykują w klubie,jeszcze tylko Peskovicia komuś wcisnąć.Dyrektorze...trzymam za Pana kciuki jak nigdy.

Cytat:
Rano gdy czytałem o pomyśle zatrudnienia Stolara w Wiśle byłem w autentycznym szoku i mimo że minęło już kilkanaście godzin nie mogę się z niego otrząsnąć . Do zwykłego przekonania że ten co to wymyślił to szaleniec dotarło do mnie jeszcze to w jakim stanie jest nasza piłka . Kolesiostwo jest u nas tak rozrośnięte że człowiek który może się kompromitować setki nawet razy a ma "przyjaciół" , znajomości to zawsze znajdzie się dla takowego jakieś stanowisko dość eksponowane . Tak u nas zatrudniono Moskala . Teraz Wisła chce Stolarczyka . Niech idzie . Na szczęście dla nas ....dla Polskiej piłki to jednak nic dobrego .

Cytat:
Tak, jak bardzo cieszę się z tej wiadomości choć czekam jeszcze na nazwisko następcy, tak podobnie jak Zwolińskiemu, na którego nie mogłem już patrzeć, życzę powodzenia

Cytat:
No to rzeczywiście mamy duże zmiany w klubie! Jeszcze poproszę wiadomość, że Peskovic odchodzi i będzie wspaniale

Cytat:
O to jest dzień !!! O to jest dzień !!!

Czuje jakbym miał urodziny drugie w tym roku

Cytat:
Miałem dzisiaj nie spożywać, ale w związku z tą jakże radosną informacją pobiegłem po 4-paka

Cytat:
No cieszy mi się gęba niesamowicie . Jeszcze chciałbym zobaczyć te miny wiślaków jak już Maciejo tam swoją filozofię przedstawiać . Kibice też się zdziwią .
Maćku nic się nie powstrzymuj . Pokaż tam się w pełnej krasie . Będę z zaciekawieniem twoje konferencje po tych paru meczach oglądał . Będzie mega ciekawie .

Cytat:
Ten, co nam najczarniejszy okres Pogoni zafundowal..... wreszcie sie od nas i od klubu odkleil na dobre. Uffffffff, jednak marzenia czasami sie spelniaja.

Ech, będzie "ciekawie"...
Odpowiedz cytując