snyrting napisał(a):

Nie chce cię martwić, ale z takimi poglądami bliżej ci jednak kulturze serbsko-rosyjskiej
|
No tak:
1)Ile zarobilismy na Chorwatach a ile na Serbach
2)Ile wydaliśmy na Chorwatów ile na Serbów?
3)Ile razy Chorwaci grali na roznych mistrzostwach i ile razy w LM i pucharach a ile Serbowie?
Bliżej mi jednak do kultury faktów
czaro napisał(a):

Ale tutaj to ja wysiadam. Cześć!
|
Jak brakuje argumentów to się wysiada
Skoro nie wolno różnicować ludzi na rasy narody itd. To trzeba postulować, żeby ściągać wszystkich po równo a nie widzę, żebyś postulował o piłkarzy Łotewskich... ksenofobie. Masz coś do Łotyszy?
Ciągle tylko ta Serbia i Hiszpania i Chorwacja. A Łotysze się czują zdyskryminowani!
silver03 napisał(a):

Zaczyna się grubo
|
Nie ma zmiłuj!
czaro napisał(a):

|
To trochę zabawne, bo ja tylko zapytałem skąd przeświadczenie, że żaden Serb nie sprawdzi się już nigdy w Wiśle.
|
Aa tak na poważnie bez śmieszkowania, wskaż proszę cytat, gdzie ktoś napisał, że każdy Serb się nie nadaje do Wisły? Bo ja nie mogę znaleźć.
Kolega napisał, żeby ogólnie trzymać się raczej od Serbów z daleka (bo mamy z nimi gorsze doświadczenia) co nie oznacza, że od wszystkich Serbów zwłaszcza dobrych i pożytecznych.
Przeinaczasz zdania tworzysz swoje interpretacje a potem doprowdzasz dyskusję do absurdu.
Następnym razem przeczytaj proszę dokładnie co chłopaki piszą i nie wplątuj tutaj tych swoich fanatycznynie- lewicowo nacechowanych epitetów nowej mowy bo ja tu chce mieć normalność