Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2018, 09:59
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Widzę, że się zrobiła na całego jazda po Imazie, bo zagrał mało widowiskowo i popełniał błędy.
W dodatku spędził tydzień przed meczem w domu, a nie na treningach.

Jednak jakimś dziwnym trafem to trener uznaje, że nawet w takiej formie Imaz jest lepszy od innych na tej pozycji.
Naprawdę sądzicie, że Carillo jest głupi i foruje swoich ziomków? Bo tak?
Nie żadna jazda po Imazie, tylko nasunęło mi się pytanie, dlaczego Jesus wyszedł w podstawowym składzie, prezentując się ostatnimi czasy fatalnie, do tego bawiąc przed meczem w Hiszpanii (opuszczając zapewne treningi). Jak to wpływa na atmosferę w drużynie, co myślą sobie rywalizujący (nie tylko z Imazem!) zawodnicy? Ten przywołany tu Małecki siadł na dupie (ławka) po godzinie bezbarwnej gry w Gdańsku (z czym się absolutnie zgadzałem). Są jednak zawodnicy, którzy grają totalne dno całą rundę, lub tak jak nasz Hiszpan przynajmniej cztery ostatnie mecze, a i tak mają abonament na pierwszy skład...

Piszesz, że Imaz - grający piach od kilku spotkań i bawiący się przed meczem w ojczyźnie - jest nadal najlepszym wyborem. To ja gratuluję w takim razie trenerowi doprowadzenia do formy całej reszty zawodników.
Odpowiedz cytując