Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2018, 09:23
Ale jak nie ma bogatego właściciela to te pieniadze same nie spadna
Wiec drogi ich zdobycuia w naszych realiach sa dwie
-albo zatrudniasz dobrego trenera, kilku zawodnikow poprzez widowiskowa i skuteczna gre awansujesz do pucharow, podwyzszasz na trybunach frekwencje i na tym zarabiasz
(My zatrduniamy widowiskowo pelzajacego Mitrovica)
- albo promujesz, czesto na poczatku na sile mlodych chlopakow i zarabiasz na transferach
(Patrz Lech, pamietam jakie Bednarek robil kiksy na poczatku, teraz za uszy ciagna Jozwiaka i Klupsia), pokazujac ich w lidze, dzieki czemu sa chetni na ich wypozyczenie i po kilkunastu meczach ogrania mozna ich bez szkody wstawiac do skladu
No ale my z szabelkami(czyt Mitrovic, Cywka i bedacy pod forma po pol roku bez gry Brlek) atakujemy puchary "bo wciaz jest szansa"
I tak w kolko od 5 lat bo nie ma pieniedzy...
Na zaglebiu jak nie bedzie jakies promocji na bilety i akcji w stylu pozegnanie legend to znowu przyjdzie 10 tys na stadion, czemu zreszta trudno sie dziwic bo ogladanie ostatnich meczow domowych to jest jakies wyzsze stadium masochizmu
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 23.04.2018 o godz. 09:26.
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując