Wyświetl pojedynczy post
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2018, 13:41
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
bez przesady to tak jakby nasi rywale specjalnie robili faule w polu karnym bo wiedzieli że u nas jedenstaki wykonuje Brożek ryzykowan sprawa w końcu by coś strzelił

jest dokładnie tak jak napisał Regan (konsekwencja taktyki), można sie tylko zastanawiać czy to dobrze czy źle

kolejną rzeczą pod ciekawą rozkminke jest ciekawy fakt , że nasz najlepszy mecz pod wodzą Carillo wyszedł nam gdy zagraliśmy taktyką Kiko

a i jeszcze jedno ad vocem , bo Lucjusz się na mnie powołuje, otóż nie wskazałem problemu z dośrodkowaniami jako bolączke meczu z Legią, tylko efekt uboczny takiej formacji , czyli znowu vide post Regana
Przegłeś pałke. Szybkie wymiany w trójkątach w obronie, prawie wszystko po ziemi, wysoki pressing, który ustał w 2 połowie, kompletnie oszołomiona Legia naszym ofensywnym nastawieniem do strzelenia drugiej bramki. Taktyka Kiko? Po tych dwóch bramkach my naprawdę chcieliśmy strzelić trzecią, 11 piłkarzy wcale nie stało na 25 metrze najwyżej.

Ja nie drżałem o wynik, właściwie wszyscy są jednogłośni, że Wisła miała mecz pod kontrolą. Prowadzenie za czasów Kiko, to moja nieustająca modlitwa, bo graliśmy autobus Mourinho.
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 20.03.2018 o godz. 13:46.
Odpowiedz cytując