Wyświetl pojedynczy post
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2018, 04:45
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
http://weszlo.com/2018/02/17/wrocil-...l-wielki-mecz/

Pod kreską: Boguski, Mitrovic, Cywka. Gracz meczu Arsenic.

Chyba miałbym więcej uwag do obrony ale ...

Jakbym miał zgadywać to na Piasta Mały zamiast Boguskiego.
Jak czytam ta relacje weszlo to mam wrazenie ze pisal ja chyba jakis warszawski gamoń.

W porownaniu do meczów jesiennych Wisly to nie ma chyba zadnego elementu gry który nie został poprawiony przez ten miesiac i kilka dni przez nowego trenera. No musialbym elaborat napisac zeby wszystkie aspekty gry wymienic ktore zostaly poprawione... Poczynajac od gry Buchala na przedpolu... a taki byl do lini przyklejony zawsze...
Taktyka, gra pilka, wymiana podan, szybsza gra, rozgrywanie, gra w ofensywie, wiecej biegania pressing zwlaszcza w 2 polowie... (Lionch kot ) stale fragmenty.... no mnostwo pozytywów.

Jedyny minus moim zdaniem dzisiaj to Carlitos. I chodzi mi o ocene jego gry a nie wkladu w wynik. Duzo spowolnień gry duzo strat, niepotrzebnych kiwek. To dzisiaj przy tak biegajacej Arce az nadto sie rzucalo w oczy.

Ogolnie Ara Świnia duzo biegała, z gry niewiele przy bramkach klasyczny fart szczegolnie pierwsza bramka ale trzeba przyznac ze odkryli lige i uznali ze jak nie masz wiekszych atutów technicznych to wystarczy troche pobiegać a nóż akurat ktoś sie machnie przy strzale i pilka wpadnie pod nabiegajacego zawodnika i odbije sie do bramki.

Mi mecz sie podobal duzo emocji duzo jak na polska lige biegania fajna momentami nasza gra, wiec ja jestem zadowolony apetyt rosnie.
Jeszcze tylko bombe potwierdzą i bedziemy mieli naprawde kogo w pomocy wybierac
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując