Wyświetl pojedynczy post
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.12.2017, 22:30
Barti napisał(a):Wyświetl post
Wybacz, ale przed 19 kolejką trener sam już chyba stwierdził, że budowanie zespołu przez taki czas to jest bzdura i powiedział, że mamy drużynę. Życie Go brutalnie zweryfikowało w niedzielę po 15:30.
wyar napisał(a):Wyświetl post
Otoz ZADNEGO wywiadu nie mozna w pilce odczytywac wprost - trzenerzy,zawodnicy rzadko mowia co naprawde mysla na temat meczu,druzyny i spraw sportowych. To samo Ramirez - niby co mial wtedy powiedziec ? Zawodnikow dostalem jakich dostalem,maja placone iles razy mniej niz inni w najlepszych klubach polskich,nie placa mi nawet po 4 miesiace... ? To mial powiedziec ?
Nie zartuj - zaden trener tak nie powie - czasem pod presja Zarzadu,a czasem z innych powodow,chocby motywacyjnych,chocby Pr-owskich... Dlatego ja dobrze wiem,ze Sobolewski kurtuazyjnie wypowiedzial sie o Ramirezie (skadinad ten rownie kurtuazyjnie odpowiedzial mu na twitterze) - tyle,ze dla czesci Twoich kolegow Ramirez to debil i tym wywiadem "sie podlozyl". Okazalo sie,ze wcale sie nie podlozyl,a przyczyny kryzysu i slabej gry druzyny mogly byc inne. I tyle. Wiec albo symetria i kazdy wywiad traktujemy przez pol,albo rzucamy sie na kazdy w przekonaniu,ze tam jest prawda objawiona.
Wybacz,nie czytasz co ja pisze,to dyskusja nie ma sensu. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez wyar : 14.12.2017 o godz. 22:37.
You'll never know...
Odpowiedz cytując