Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2017, 10:31
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Trenera rozlicza się z wyników, a te Kiko bronią.
Sprawdź sobie tabelę za ten rok ew. tu masz zacytowaną:
http://weszlo.com/2017/12/10/kiko-ra...nskie-osiedla/

A co do lagi na Carlitosa to tak gra m.in. Górnik wiec pi...sanie o stylu to na prawdę ciężka głupota. W każdym razie dopóki nie sponsorują nas szejkowie znad Zatoki.

Mam nadzieję, że nowy trener ogarnie drużynę w zimie ale mam obawę, że Zarząd poszedł na skróty i kupił sobie pół roku spokoju wywalając trenera. Być może potrzebowali szoku przed środą i miejmy nadzieję, że w środę punkty zdobędziemy.
Jaka ciężka głupota? Górnik zrobi tym stylem, jak w przypadku każdej drużyny sezonu konia, jednorazowy wynik, a potem wróci w środkową strefę.

Masz jak wół powyżej, który trener ile punktów w meczu robił. Nie rozumiem czemu miałbym wspierać Kiko za jego 1,4 punkta w meczu zważywszy na to, że na Wisłę od długiego czasu się nie da patrzeć. Ja rozumiem jakby jego 'kunszt' trenerski polegał na robieniu 1,8+ pts w meczu to wtedy można przymknąć oko na styl. Fakt jest taki, że punktował przeciętnie - co ci koledzy wytłuścili, a przy tym nasza gra to była ciężka do przetrawienia KASZANA.

Teraz po roku obserwowania trenerskiego warsztatu Kiko mam ochotę zawyć FRANZ WRACAJ! To chyba świadczy jaki super futbol graliśmy za Kiko. A optymalnie byłoby zatrudnić kogoś, kto potrafiłby drużynę tak poukładać jak 'trener przed Kiko', ale moralnie nie splamionego. Dlatego ten 'węgierski' Hiszpan wydaje się ciekawą opcją.
Odpowiedz cytując