Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.12.2017, 20:51
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie możma regularnie wygrywać bez bramkarza. Buchalik jest szelkami przywiązany do linii, dzisiaj odwalił kabaret który mam nadzieję posadzi go na ławce.
Drugi Bartkowski, masa błędów na prawej obronie.
Buchalik zaliczył ze dwa-trzy dobre spotkania, odkąd wskoczył do bramki, ale nie zmienia to faktu, że rzeczywiście jest słabym bramkarzem. Pytanie, czy Cuesta jest lepszym.

wyar napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam sie w pelni. Karny to parodia sedziowania,a pozniejsza furia Wisly niestety rodzila co chwile same problemy,tak sie czasem zdarza.
Znawcy przepisów i sędziowania mogliby pewnie o tej sytuacji dyskutować, ale na pewno nie była to "parodia sędziowania". Moim zdaniem karny się należał. Ale nawet, gdyby był kontrowersyjny, to pomiędzy kontrowersyjny a irracjonalny jest wielka różnica.

Powinniśmy być wdzięczni sędziemu, że nie dał czerwonej kartki Wasilewskiemu. To zaś spowodowałoby, że wybuchłby Sadlok (zwróciliście na to uwagę, że ruszył do sędziego i opanował się tylko gdy zobaczył żółtą a nie czerwoną kartkę? - lubię go, naprawdę, ale emocje go poniosły) i też dostałby pewnie czerwoną (a co najmniej drugą żółtą). Chwilę wcześniej o czerwoną prosił się Perez.

O właśnie - Perez w końcówce pokazał, że umie grać z większym zaangażowaniem - nie spodziewałem się tego po nim. Fajnie. Co do reszty - tak, jak pisałem w drugim temacie. Mecz nam nie wyszedł. Graliśmy z najmocniejszą ekipą w lidze. Bywa.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując