Wyświetl pojedynczy post
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.11.2017, 08:59
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
ad.1
Ja niesmialo przypomne, ze w poprzednich szesciu meczach stracilismy 2 bramki glownie dzieki bozej opatrznosci w Poznaniu i dzieki temu, ze z Pogonia i Sandecja zagralismy tak jak powinnismy grac z takimi ogorkami. Jeszcze niesmialo przypomne, ze w szesciu meczach wczesniej stracilismy bramek 10. Przypomne rowniez niesmialo, ze Nieciecza w ciagu dwoch ostatnich sezonow strzelila wiecej niz dwie bramki az w czterech meczach - z Pogonia Skorzy w tym sezonie, Arka i 2x z parchami w tamtym, takze dolaczamy do elitarnego grona.
ad.2
Ja zwroce uwage na to z kim Nieciecza po przejeciu przez Bartoszka radzi sobie przyzwoicie. Z zydami, Lechia, Pogonia Skorzy, Arka, Piastem, nami i Jaga. Nie poradzili sobie z Chojniczanka w pucharze i Plockiem w lidze. Nie mam pojecia jak prezentowali sie w tych meczach bo nie ogladam meczow Niecieczy ale patrzac po tym jak prezentowali sie dzisiaj stwierdzam, ze spokojnie byli do ojebania. Mowi sie trudno.

Z tym, ze obrona musi sie ogarnac to sie oczywiscie zgadzam w 100 procentach. Na ten temat mam takie zdanie mniej wiecej od poczatku sezonu. Prawie w kazdym meczu, obojetnie z kim gramy, dopuszczamy przeciwnikow do stuprocentowych sytuacjii to, ze mamy tyle straconych bramek ile mamy to zasluga glownie impotencji strzeleckiej rywala, czasem Buchalika, rzadko kiedy poukladanej gry z tylu. Zostaly cztery mecze, w tym trzy u siebie. Dolozyc minimum 6,7 punktow (na co mamy duze szanse) i w przerwie pracowac, pracowac i pracowac. Runda wiosenna zweryfikuje.

PS. Po meczu z Gornikiem to cholera wie czego sie spodziewac. Na wyjazdach to inna druzyna, podobnie jak my u siebie wiec na pewno z gory bym nas nie skreslal
Dla przypomnienia, od kiedy Nieciecza jest w E-klapie Legia dostała tam 3-0, 2-0 i w tym roku (jak już dołowali) 1-0. Więc jakaś magia w tej miejscowości jest. Coś jak nie przymierzając Podbeskidzie, które w Krakowie robiło z nami co chciało.

obikenobi napisał(a):Wyświetl post
(...)
Mały plusik - jednak potrafimy strzelać bramki bez udziału Carlitosa.
To nie jest mały plusik tylko wielki plus, zwłaszcza, że jedyne co ludzie obstawiają to czy Carlitos odejdzie w zimie czy w lecie.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 28.11.2017 o godz. 09:03.
Odpowiedz cytując