Karherop napisał(a):

Licencje dostaliśmy w lutym, a Brlek i Judasz poszli w letnim oknie transferowym, więc o co Ci chodzi?
Poza tym Sarapata po przyznaniu licencji uslyszala w biurze, że jeszcze nigdy tak to "sprawnie" nie poszlo i zawsze byly jakies problemy/zaniedbania w dokumentacji.
Ja wierzę w tych ludzi i nawet golym okiem widać ze sytuacja w klubie jest stabilna. Sadlok by sie z nami nie wiązał na 4 lata gdyby było inaczej.
|
Audyt finansowy jest dwa razy w roku. Zobacz ten artykuł:
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...109,1,381.html
A co do sytuacji Wisły to fakt. licencję dostaliśmy (tu trochę mi się pomieszało) ale prezes Sarapata jasno mówiła, że Wisła ma problemy, co jak rozumiem jest efektem drugiej kontroli.
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...-1,nId,2415794
interia.pl, 11 lipca 17 napisał(a):
Interia: Wszystko jest już rozpisane w Excelu?
p. Prezes: - Tak... Inaczej - pieniądze z transferu Krzyśka są - można powiedzieć - nadprogramowe. Wynagrodzenie piłkarzy absolutnie nie było uzależnione od tego transferu. Piłkarze wiedzą od czego uzależnione są ich wypłaty i - mówiąc ostrożnie - do końca lipca powinno się udać wypełnić zobowiązania wobec nich. Naszą intencją jest, by już nigdy nie pojawiły się zaległości wobec graczy. Nie zapomnijmy jednak, że cały czas zmagamy się z pokłosiem lat przeszłych. Spłacamy przecież również ugody - z Jovaniciem, Jovanoviciem. Wkrótce będziemy musieli spełnić zobowiązania licencyjne i musimy być z wszystkimi "na zero".
|
jova napisał(a):

|
Tak, ale te informacje najczęściej nie trafiają do mediów, a jeśli trafiają, to z reguły jako ogólniki typu "duże zadłużenie". Potrafisz powiedzieć ile w tej chwili mamy zadłużenia? Ile osób to wie? No właśnie.
|
Nie, nie potrafię. Ale wiele osób twierdzi, że kondycja Wisły jest dość dobra. Więc tak jak oczekiwana była totalna wyprzedaż w lecie tak wszyscy twierdzą, ze zima będzie spokojniejsza.
Ja to rozumiem, że Carlitos w Polsce na wiosnę zagra w Wiśle Kraków (ew. za granicą). I mam nadzieję, że to nie tylko moje chciejstwo. Nawet wiedząc, że Carlitos ofertę (mniej lub bardziej) formalnie dostał.
brylant17 napisał(a):

|
Ja pie...ole tu jest rzeczywistość nie gra....
|
Rzeczywistość jest taka, że lepiej sprzedać dobrego zawodnika za granicę, niż zbroić przeciwnika w tej samej lidze.