Wyświetl pojedynczy post
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.10.2017, 17:15
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
@Picasso
Tylko, że nikt nie podważał wiarygodności kolegi Janekx89 odnośnie spraw transferowych

Natomiast jego tweety z różnego rodzaju bluzgami np na TS i na mitycznych "Kiboli rządzących klubem" były dalekie od jakiejkolwiek uczciwości i rzetelnej oceny, podobnie jak przekonanie, że "TS ma gówno do gadania, bo TFK może wszystko" - tylko świadczą o koledze....

Z użytkownikiem maLk kilkukrotnie pisaliśmy w trakcie "spektakularnego tygodnia", że kolega Janekx89 ma raczej blade pojęcie o prawie, a że na dodatek ze zwykłą logiką również jest na bakier ( o "działalności" Stechert Grup pisało sporo użytkowników) to i się w tej sprawie zblamował.

Zaś z kolegą zmiętym miałem okazję pomailować przy okazji działań JM, ale kiedy rzuciłem wskazówki, gdzie może uzyskać informacje dotyczące sprawy, żadnych działań nie podjął. Słowem ujrzałem jakość jego dziennikarstwa, i przy okazji afery Stecherta był dla mnie mało wiarygodny od początku.....
nie dokońca się zrozumieliśmy.broń boże nie bronie janekxa.chodzi mi o to,że jego informacje jako nic nie warte pierwszy raz pokazały sie przy okazji Meresia.gośc wziął na klatę,że faktycznie "pomylil sie".ok zdarza sie nawet najlepszym.i tak na prawdę cała swoja wiarygodnośc stracil dopiero teraz przy okazji rzekomych informacji o faszystach.prędzej biorę w obronę zmiętego,że mogło mu się wydawać,ze janekx to dobre źródło informacji.czy mógł go sprawdzic lepiej?może tak może nie,tego nie wiem.fakt jest taki: oparł się na janekxie i sam stracil wiarygodność.zwłaszcza na forum.czy jest w stanie to odrobić.być może tak ale czeka go długa i ciężka praca.pytanie tylko czy będzie chciał
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując